Şimdi Ara

250 GB Sata harddiskim çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yardımcı olursanız cok sevinirim. Bilgisayarı sıfır topladım... 2 haftadır normal olrak kullanıyorum... ve sonra xp ultimate 2008 kurdun sp3 dahil olan. ve otomatik programları olan 2.cd yide kurdum. bi süre kullandım bir gün güncellestirme yaptı ve restarttistedi bende şimdi yeniden baslat dedim ... sonra bilgisayar açıldı ve kilitlendi. daha sonra doğal olarak rest attım .. ve hard disk im hiç bir partitionu görmemeye basladı fiziksel olarak 238 gb görüyo sonra.. hard diske mbr yazdırdım öle mi tabir ediliyo bilmiyom. simdi çalısıyo fakat 229 gb olarak görüyo ve format attığım zaman her girişte tarama yapıor acaba bu sectorleri kurtrma sansım varmı

lowlevel format diolar bunu nasıl atarım sizce ne yapmalıyım saygılar

• arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum .. birde bisi daha sorcam low levelde eğer bad sctor yoksa aynen fabrika çıkışı gibi olurmu tsk.
  • xp ultimate kullanma normal xp kullan
  • ya tamamda olan olmus :D sen harddisk konusunda yardımcı olsan :)
  • suanda llf atıyorum sonucu bildirecğim :s
  • bekliyoruz dostum
  • ya o eksik sectörler hdd kendi için ayırıyo bunu bilmiyomusunuz ! yani sanırsam öyleydi hem sende ne cimrisin he 250 gb var biz 80 lerle sürünüyoruz şükret
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WD 4 TB Harici Disk - 1200 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maxllf eğer donanımsal bad yoksa sorunu çözer ki anlattığın kadarıyla sorun donanımsal değil..
  • pc yi yeni topladiysan servise ver ugrasma derdini anlat olmazsa sifirini verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.