Şimdi Ara

+250 gram karbonhidrat nasıl alabilirim bir günde? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yulaf unu çok fazla karbonhidrat içeriyor ama nasıl tüketebilirsin onu bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahları bimdeki ekmecik tost ekmeğiyle 4 tane tost ye, 8 dilimi 260-280 gram arası yapıyor, %48 karb var onda. günde 2 kez pilav yiyebilirsin 350 şer gram. Bir de A101'de mısır patlağı var gong gibi ama yağsız tuzsuz. Tadı biraz odun gibi ama bir paketinde 81 gram karb var. böyle rahatca doldurmuş olursun. Mutfak tartısı alırsan daha da iyi olur neyi ne kadar yediğini bilirsin. Pilavi biraz arttırarak 450 gram civarında alıyorum bayağı rahat oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrfatih -- 7 Mart 2020; 14:40:25 >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    İnternetten pişmiş pirinç kalori bakınca bu değerleri gösteriyor ama internet yanlismi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herrfatih kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde hacim artışı nasıl iyi mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halaycibasi kullanıcısına yanıt
    Diğer makrolarda iyiyse fena değil. Günlük 130-150 gram arası protein ve 90-100 gram arası da yağ alıyorum. Ara öğünlerde de karışık kuruyemiş falan yiyorum ama onun kalorisini saymıyorum.
  • Erişte yedim bu akşam (yumurtalı - bimden almıştım). Yaklasık paketin 3/5 kadarını yaptım. Aşağı yukarı +200 gr karbonhidrat 35-37gr da protein aldım. Yanına da 1 bardak süt içtim. Yani 40gr protein sayabiliriz.
    Tavsiye ederim.

Bunun dışında yulaf yiyebilirsin. 100-150 gr yulaf + 2 su bardağı süt + 2 muz karışımı iyi gidiyor sabahları. Hem protein hem karbonhidrat.

Not: 7 şubatta fitness'a başladım (75.1 kilo ve 1.80 boy). Dün 2. ölçümler yapıldı 77.7 kiloyum. 2.6 kilo almışım bunun 1.8'i kas. Yağ oranım %6.7 den %7.3'e çıkmış. Muhtemelen 3-4 ay daha böyle devam edip definasyona gireceğim. Hocamın programına bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 7 Mart 2020; 23:28:49 >
  • Kilo alayım derken karaciğerden olmayın, karaciğer önemli.
    Selam ve dua ile...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.