Şimdi Ara

250 TL YE KADAR ALINIK 22' LCD MÖNİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HAYIRLI ALIŞVERİŞLER 250 TL YE KADAR 22" VEYA ÜZERİ MÖNİTÖR ARIYORUM TERCİHEN 2MS TEPKİME VE HD DİR 250 TL ÜSTÜNE BİRDE ANALOG TV KARTI AVERMEDİA DO 007 VERİLECEKTİR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum sana tavsiyem samsung 2232bw almandır. 22'' dvi, analog , 2ms süper monitördür. 250 lira civarı fiyatlara bulabilirsin forumdan
  • TŞK EDERİM DOSTM AMA LG TEK GECERİM SU AN L1960TR KULLANIYORUM 2 MS COK MEMNUNUM TEKRAR İLGİN İÇİN TŞK EDERİM

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: hakaner-ay

TŞK EDERİM DOSTM AMA LG TEK GECERİM SU AN L1960TR KULLANIYORUM 2 MS COK MEMNUNUM TEKRAR İLGİN İÇİN TŞK EDERİM

O zaman özellikle LG arıyorum diye belirt (ki) samsung her şekilde lg den iyidir görüntü kalitesi ve panel kalitesi bakımından.
    Yada viewsonic alacaksın renk akustiği ve canlılığında en iyilerden biridir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

quote:

Orijinalden alıntı: hakaner-ay

TŞK EDERİM DOSTM AMA LG TEK GECERİM SU AN L1960TR KULLANIYORUM 2 MS COK MEMNUNUM TEKRAR İLGİN İÇİN TŞK EDERİM

O zaman özellikle LG arıyorum diye belirt (ki) samsung her şekilde lg den iyidir görüntü kalitesi ve panel kalitesi bakımından.
    Yada viewsonic alacaksın renk akustiği ve canlılığında en iyilerden biridir...

LG hepsinden iyidir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.