Şimdi Ara

250 TL'ye kadar Ses Kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 2 adet ses sistemi var Z5500 ve Altec ATP3. Ağırlıklı olarak film izleyen ve oyun oynayan birisiyim. Ses kartları konusunda araştırdım ama hep farklı yorumlara denk geldim ve kafam çok karıştı. Daha çok Z5500 takılı oluyor sistemde. Bunun için nasıl bir ses kartı önerirsiniz? Anakartımın ses donanımı "6 kanal Via VT1708S" Yani işe yaramaz. Optik çıkışı bulunmamakta.

Limitim 250TL olsa da sadece Titanium HD için 320 TL ye kadar çıkmıştım hatta siparişi verecektim fakat "http://forum.donanimhaber.com/m_48066624/tm.htm" linkinde ki konuda uyduları tek tek ayarlanamadığından bahsedilmiş. Bu performansı etkiler mi onu da bilmiyorum.

O kart dışında limitim 250 TL. Ayrıca bağlantı birimi olarak ne kullanmalıyım? Bazıları optic yada coax diyor bazıları onlar kartı bypass eder diyorlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Önerilere yardımcı olması açısından bulabildiğim örnek modeller;

Asus Xonar DSX - 175 TL

Asus Xonar D1/A - 210 TL

Asus Xonar DX/XD/A -230 TL

Creative X-Fi Titanium - 230 TL

• Tercihim sıfır ürün yada en az 1 yıl garantisi devam eden ürünlerden yana. Ayrıca windows 8 kullandığım için driver sıkıntısı olmaması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Elimde 2 adet ses sistemi var Z5500 ve Altec ATP3. Ağırlıklı olarak film izleyen ve oyun oynayan birisiyim. Ses kartları konusunda araştırdım ama hep farklı yorumlara denk geldim ve kafam çok karıştı. Daha çok Z5500 takılı oluyor sistemde. Bunun için nasıl bir ses kartı önerirsiniz? Anakartımın ses donanımı "6 kanal Via VT1708S" Yani işe yaramaz. Optik çıkışı bulunmamakta.

Limitim 250TL olsa da sadece Titanium HD için 320 TL ye kadar çıkmıştım hatta siparişi verecektim fakat "http://forum.donanimhaber.com/m_48066624/tm.htm" linkinde ki konuda uyduları tek tek ayarlanamadığından bahsedilmiş. Bu performansı etkiler mi onu da bilmiyorum.

O kart dışında limitim 250 TL. Ayrıca bağlantı birimi olarak ne kullanmalıyım? Bazıları optic yada coax diyor bazıları onlar kartı bypass eder diyorlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Asus Xonar DSX - 175 TL

Asus Xonar D1/A - 210 TL

X-FI Titanyum güzel bir seçim bence.Optikten bağla Z-5500üne bak keyfine ;) çokta kafanı takma.Sisteminden alacağın en iyi performansı alabilirsin bu şekilde.Creative 24bit/192 khz ses kalitesi duyduğum en iyi ses ve daha iyi bir kart düşünemiyorum bu fiyata .Arkadaş çıkmış M-Audio kart önermiş!Onlar müzik kayıtları ve müzisyenler için abicim sen z5500 diyorsun.Al Titanyumu hiç pişman olmayacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: ARMANDO

quote:

Orijinalden alıntı: rock_inn_88

Elimde 2 adet ses sistemi var Z5500 ve Altec ATP3. Ağırlıklı olarak film izleyen ve oyun oynayan birisiyim. Ses kartları konusunda araştırdım ama hep farklı yorumlara denk geldim ve kafam çok karıştı. Daha çok Z5500 takılı oluyor sistemde. Bunun için nasıl bir ses kartı önerirsiniz? Anakartımın ses donanımı "6 kanal Via VT1708S" Yani işe yaramaz. Optik çıkışı bulunmamakta.

Asus Xonar DSX - 175 TL

Asus Xonar D1/A - 210 TL

X-FI Titanyum güzel bir seçim bence.Optikten bağla Z-5500üne bak keyfine ;) çokta kafanı takma.Sisteminden alacağın en iyi performansı alabilirsin bu şekilde.Creative 24bit/192 khz ses kalitesi duyduğum en iyi ses ve daha iyi bir kart düşünemiyorum bu fiyata .Arkadaş çıkmış M-Audio kart önermiş!Onlar müzik kayıtları ve müzisyenler için abicim sen z5500 diyorsun.Al Titanyumu hiç pişman olmayacaksın

Yorum için teşekkürler. "R0ME"'un yardımları ve önerileri sonucu Xonar D1 satın alındı.

• Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun,güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.