Şimdi Ara

250 tl ye kadar tablet önerisi acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar 1 konu actım ama cevap veren yok bana şöyle sağlam ve dayanıklı tablet lazım max 250 tl alabileceğim yerler ise mağazası olan yerler internetten alışverişe güvenmiyorum lütfen internetten satın alabileceğim yeri söylemeyin şöyle mağazalı bir yer olsun vatan computer teknosa gibi ve tableti genellikle oyun ve internette gezinmek için kullanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer vural -- 25 Eylül 2013; 19:41:13 >

• piranha ultra 2 tab 7
  • 1. acil yazmışsın başlığa aceleye getirme.
    2. Bu fiyata tablet alma. En az 500 lirayı gözden çıkar. (performans alabilmek için)
    3. vatan , teknosa , bimeks , electro world , media markt gibi elektronik devlerinden alışveriş yapma. (tablet konusunda çok pahalılar.)
    artes q1003 aldım... ucuzcuty'den aldım.. 570 liraya... Aynı cihaz vatanda 640 lira :DDD umarım anlamışsındır durumu....

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

1. acil yazmışsın başlığa aceleye getirme.
    2. Bu fiyata tablet alma. En az 500 lirayı gözden çıkar. (performans alabilmek için)
    3. vatan , teknosa , bimeks , electro world , media markt gibi elektronik devlerinden alışveriş yapma. (tablet konusunda çok pahalılar.)
    artes q1003 aldım... ucuzcuty'den aldım.. 570 liraya... Aynı cihaz vatanda 640 lira :DDD umarım anlamışsındır durumu....

BENDE BİLİYORUM ama bizim aile istedi ve internete güvenmiyolar bana kalsa aklımda ultımıx 88 vardı ama internet üzeri olduğu için alamadım ve para sıkıntılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20.000 Tl'ye Laptop Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.