Bildirim
250 tl'ye sıvı soğutma.
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Noctua D14 öneriyorum, 400-500 liraya alacağın sıvı soğutma bile buna yetişemez.
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2597 -
akasa venom vodoo öneriyorum. incelemere bakın. 14 lük büyük bloklar fan slotlarını çok engelliyor.
vodoo kullandım çok sessiz ve performanslı 12cm fanlara sahip. kaliteli ve uygun fiyatasahip -
Öncelikle ne aldınız hocam ? bende voodoo ve D14 arasında kaldım ardından THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOGUTMA karşıma çıktı hangisini alacagımı şaştım 2 gündür kafam karışık yardımcı olurmusunuz -
D14 aldım mükemmel bir ürün tavsiye ederim Çok kolay takamadım ben ama o benim hatamdır, onun dışında sessiz ve güçlü
-
öncelikle hayırlı olsun.
D-14
THERMALTAKE WATER 3.0 PERFORMER SIVI SOGUTMA
HANGİSİ BENİM İÇİN DAHA PERFORMANS SAGLAR ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3232amacor -- 20 Nisan 2015; 20:07:08 > -
Kasanızın hava sirkülasyonu iyi ise hava kötü ise sıvı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X