Şimdi Ara

'''250 YTL altı''' mp3 player'lar burada... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ingilizcem ii deildir ama burda sanki radyo var yaziyo gibime geldi

http://www.iriver.eu.com/flash_player.html?p_id=384&L=&view=specifications

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

quote:

Orjinalden alıntı: muzo2000

ya bu iriverda nasil radyo olmaz ya niye radyo koymamislar sitesine baktim t20nin radyolu modelide var ama turkiyede satiliyormu bilmiyorum

T20 nin radyolu modeli dünya üzerinde yok.. Bulan varsa helal olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 27 Ocak 2006 21:23:23 >

• muzo sanırım sende t20 araştıryon ulaştığın bilgilere burdada ye verirsen bizde faydalanırız(((kastettiğim bilgiler alışveriş sitelerinde bulunan teknik özellikler değil...kullanıcı yorumları)))
  • t20 nin radyolu versiyonu da çıktı. adı t20fm.. ne zaman gelir bilinmez..
  • Iriver in avrupa modellerinden radyo beklemeyin. Bende T10 var. Ilk aldıgımda radyo vardı sonraki firmware lerde radyo yu kaldirdilar deli oldum.

Hicbir avrupa T modelinde radyo olmayacak. Iriverlar hakkında ayrıntılı bilgi icinhttp://www.misticriver.net/
  • CREATİVE MUVO SPORT C100 256 MB=188 YTL + 256 MB SD KART=35 YTL TOPLAM= CREATİVE MUVO SPORT C100 512MB 223 YTL

C
    R
    E
    A
    T
    İ
    V
    E

quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

aynısını bende soracam benimki 512 mb olsada olur.
    iriver sony creative düşündüğüm markalar.
  • Arkadaşlar;

Ben bir dükkanda 250 ytl'e ifp 799 (1GB) buldum ne dersiniz fiyat bana iyi gibi geldi ama aletin çıkış
    tarihinin üzerinden oldukça zaman geçmiş olması (sanırım mayıs 2004 de piyasaya çıkmış) ve şu devamlı
    konuşulup duran usb bellek ya da mp3 player şeklinden birini seçmeye zorlayan firmware sorunu (hala devam ediyor mu bilmiyorum) yüzünden kıllanmış durumdayım tavsiyelerinizi bekliyorum.

PS: İfp 899 ile ifp799 arasında hangi farklar var biliyor musunuz?
  • şu minton, piranha gibi sözde markları hiç boşuna tavsiye etmeyin zaten müzik kalitesinden anlaan biri o mp3 playerları 1 saat bile dinleyemez onlara verdiğiniz para çöpe gider ben hepsini denedim almadan önce mintonu kulağıma atakar takmaz çıkardım berbat bi sesi var kaliteden eser yok radyo zor çekiyo zaten piranhada ondan farklı değil bunun gibi daha bi sürü sözde marka var tavsiyem bunlarla hiç başınıza bela almayın kutuda yazanlara inanmayın onların hepsi uydurmaca zaten. Uğraşacağınıza gidin bi i-river yada creative alın yada paranız varsa bi ipod falan bende cerative muvo tx fm 512 var ses kalitesi gerçekten çok güzel sadece sesi biraz az çıkıyor kutusunda yazan herşey doğru 15 saatten fazla pili dayanıyor (850 mah) ben 180 ytl ye almıştım benim tavsiyem genede i-river sesi biraz daha yüksek sadece o farkı var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.