Yeni evliyim ve evimize tv almak istiyoruz. Pc ile aram iyidir fakat tv den biraz uzağım. Amatör çaplı araştırmalarımla Philips 49pus7909 alma niyetindeydim fakat forumda tv ile ilgili çok kötü yorumlar okudum. Memnun kalan da var tabi fakat genel olarak yorumlar olumsuz yönde. 4K olmadığını bile söyleyenler var. Sizden ricam benim bütcemde bana tv önermeniz. Nadir de olsa tv yi 4k oyun için de kullanabilirim iyi bir pc ye sahibim. Önerilerinizi bekliyorum.
regaip01R
kullanıcısına yanıt
cevabın için teşekkür ederim. 6900 ün 4k yayın çözücü codec'i ve USB 3.0 eksikliği var.. 3D de yok bildiğim kadarıyla o çok mühim değil gerçi ama yine de o fiyatta bi tv de olması gerekir diye düşünüyorum.
Ekran Boyutu40" (101 Cm)Görüntü Çözünürlüğü3840 x 2160 ( Ultra HD )Görüntü Tarama Hızı 200 HzMarkaSamsungSmartTizen Diğer Özellikler Dahili KameraOpsiyonel(Ayrı olarak satılmaktadır)Garanti Süresi2 YılGörüntü FormatıUltra HD(4K)HD Uydu AlıcıDahiliTipi4K UHD TV Bağlantılar Av GirişiVarDLNAVarHDMI Giriş4 AdetKomponent Girişi (Y,Pb,Pr) + SesVarPC BağlantısıVarScart GirişiVarTuner GirişiVarUSB GirişiResim - Müzik - Video Oynatıyor umarım işine yarar dostum