Şimdi Ara

2500-3000 TL Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlemciyi fx 8350 al.....kasayı corsair 400r psu lu olan yap.....bu arada WD hdd ler çok ses çıkarıyor diyorlar onun için seagate modelini almanı öneririm...

işlemci dediğimi alırsan anakart olarak MSI gd55 alabilirsin ve ya OC yapacaksan asus m5a97 evo alabilirsin...

ekran kartı sakın ha değiştirme....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

işlemciyi fx 8350 al.....kasayı corsair 400r psu lu olan yap.....bu arada WD hdd ler çok ses çıkarıyor diyorlar onun için seagate modelini almanı öneririm...

işlemci dediğimi alırsan anakart olarak MSI gd55 alabilirsin ve ya OC yapacaksan asus m5a97 evo alabilirsin...

Kasayı değiştiricem büyük ihtimalle o zaman.HDD'yi de dediğin gibi ses çıkarıyor diyorlar o yüzden harddiski SEAGATE 3.5" 1TB SV35 SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM NCQ ile değiştiriyorum.Anakart tavsiyen için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Mezefele

Hocam monitor fare felan dahil ama

tamam kardeşim SSD çıkar 300 lira cepte ee bütçen 3000e kadardı sana kalır 600 lira 500 liralık full hd led monitör çekersin oyuncu mouse alcaksanda 100liralık yeter değilse zaten o fiyata veya daha düşüklerine klavye mouse set alırsın. sonra herşeyi çok hızlı birşekilde açarsın oyunları ultrada açarsın bana duanı edersin.

SAMSUNG
    24" S24A350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

528 TL

buyur tamamdır.

Tamam ssd'yi çıkartıp monitöre bütçe ayırıcam.

• quote:

quote:

işlemciyi fx 8350 al.....kasayı corsair 400r psu lu olan yap.....bu arada WD hdd ler çok ses çıkarıyor diyorlar onun için seagate modelini almanı öneririm...

Kasayı değiştiricem büyük ihtimalle o zaman.HDD'yi de dediğin gibi ses çıkarıyor diyorlar o yüzden harddiski SEAGATE 3.5" 1TB SV35 SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM NCQ ile değiştiriyorum.Anakart tavsiyen için teşekkürler.

İntel düşünmüyorsan illa şöyle bir öneri ben yapayım ;
     2500-3000 TL Sistem

Ekran kartını 7970 e çıkarın pcs+ modeline , 2400 tl gibi birşey olur , monitöre şunu alınhttp://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs248h-24-vs248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58030 daha önce kullandım asus kalitesi de var bunda da. 27" istiyorsanız monitöre kullandığım , imzamdakine bakın derim 3000 tl yapacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

quote:

2500-3000 TL Sistem

Ekran kartını 7970 e çıkarın pcs+ modeline , 2400 tl gibi birşey olur , monitöre şunu alınhttp://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-vs248h-24-vs248h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58030 daha önce kullandım asus kalitesi de var bunda da. 27" istiyorsanız monitöre kullandığım , imzamdakine bakın derim 3000 tl yapacaktır

Önerin için çok teşekkürler.İlla intel sistem düşünüyorum, sanırım yanlış anladın.

•  2500-3000 TL Sistem

Birde anakart olarak gd65 olacak sanirim.Nasil olmus?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezefele -- 10 Mart 2013; 20:50:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart p8z77-vle iyidir
  • quote:

2500-3000 TL Sistem

iyi guzel olmus ramlari 1600mhzye dusurebilirsiniz arada fark olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Bebé -- 10 Mart 2013; 20:53:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

2500-3000 TL Sistem

iyi guzel olmus ramlari 1600mhzye dusurebilirsiniz arada fark olmaz

Arkadasın dediği gibi ramleri 1600 e düşürsen daha iyi olur 1600 mhz nin üstünde çalıstırabilmesi için bi kaç ayar gerekebilir.

• Tamam arkadaalar anladim 1600e cektim ramleri.

• Beyler parcaları almanyadan getirtebilme ihtimalim oluştu cok guzel oldu :) Sistem yine ayni olucak ama butceden kar ederim diye dusunuyorum ramleri 1600 mhz rame cevirip ayni sistemle bir butce cikarabilirmisiniz almanya fiyatlarinda.

• Yokmu beyler alman oem sitesi falan bilen .

• amazon ve ebay

alman siteleri değil ama,media markt alman firması olması lazım orda fiyatlar daha ucuzdur sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

quote:

2500-3000 TL Sistem

Gerçekten çok güzel bir sistem olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar Almanya'dan getirdeceğim parçalar şunlar nasıl olmuş.

2500-3000 TL Sistem

Monitör, kasa ve klavye'yi vatandan alacağım.

Overclock yapmayı düşünmüyorum.
    HDD seçiminde kafam karışık çünkü hangi markanın ses çıkarıp kimin sağlam olduğunu bi türlü anlamadım herkes bişey diyor.
    Eksik birşey varmı sistemde 0 dan kuruyorum sistemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezefele -- 17 Mart 2013; 12:47:16 >
  •  2500-3000 TL Sistem

Diğerlerini ne yapacağın sana kalmış monitörler ve diğer çevre birimleri ile ilgili bilgim yok o yüzden onları sana ve diğer arkadaşlara bıraktım
  • 3000TL'lik bütçeyi aşmazsa oyun klavyesi olarak
    http://www.gameekstra.com/Logitech-G710-Gaming-Klavye-Turkce-920-004540,PR-3401.html
    Aşarsa ozaman tavsiye edebileceğim klavye oynadığın oyunlara bağlı. Genel olarak FPS oynuyorsanız, gidip sıradan bir Logitech klavye'si almanızı tavsiye ederim. Ama daha çok WoW ya da LoL gibi oyunları oynuyorsanız genel olarak, G tuşları, yani ekstra programlanabilir tuşlu klavye tavsiye ederim.
  • Hocam Fx 8350 bir sistem kursaydın daha iyiydi ama madem almanyadan alacaksın parçaları neden i5 3570K alıyorsun i7 3770K alsana yada i7 3900 olan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.