Şimdi Ara

2500-3200 arası bütçe ile alınabilecek telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim bütçem var telefonda istediğim özellikler uygulama geçişlerinde kasma olmasın, uygulama açış hızı yüksek olsun, ekranı superamoled olsun, bataryası iyi gitsin ve şarjı hızlı dolsun kamerasıda üzmesin tabiki instagrama yüklerken zaten o görüntü kötüleşiyor türkiyede yok fakat realme x2 pro çok hoşuma gitti realme x2 de bulamadım internet sitelerinde satmıyorlar 30w şarj desteği var onunda şuan için realme xt bakıyorum ve ilerleyen zamanlarda fiyatlar düşer mi bilmiyorum bu konu hakkında düşünceleriniz var mıdır?

• A71 bakın realme o fiyatlarda iş yapacak bir marka değil.
  • Neden Realme XT gayet güzel gözüküyor 600 lira daha ucuz aynı zamanda
  • MightyCloness M kullanıcısına yanıt
    2000-2300 seviyelerinde olsa haklısınız ama 2600'e gelindiğinde seçenek çoğalıyor ve snap 712 gigbi basit bir işlemciye o parayı vermem.Üstüne konup a71 alınır yada daha uygun fiyatlı redmi note 8 pro tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

A71 bakın realme o fiyatlarda iş yapacak bir marka değil.
    xiamo 9t nasıl veya oppo lar
  • KIZILÖTESİİ kullanıcısına yanıt
    Oppolarda aynı değişen birşey yok saçma sapan fiyat politikaları var.
  • Mi 9t kesinlikle sizi üzmez. Tam amoled ekran olması, dizaynı, metal çerçeve, cam arka kapak. Kamerası ve performansı iyi bir telefon.
  • Valla XT çok hoşuma gitti hocam dediğiniz gibi 600 lira daha eklersek a71 daha iyi bi seçenek olabilir fakat dayanıklılığı nasıldır pek bakmadım corning gorilla glass 3 var sonuç olarak ama xt'nin durability testlerini izledim adam kulak hizasından atıyor suda 2dakka bekletiyor telefonda tık yok mi9t ile karşılaştırmalarını izledim bi eksıkliğini görmedim batarya konusunda çok oyun oynayan birisi değilim ayrıca mi5 kullandığımdan mui arayüzünde bazen problemler olabiliyor örneğin cachede olan bir uygulamayı tekrar çalıştırmak istediğinde donmalar, bekletmeler olabiliyor mediatek işlemcilerede antutu puanlarında fake olduğunu söylüyorlar bilemedim ama
  • Parsbey P kullanıcısına yanıt
    Kamera performansında ve video performansında xt genel anlamıyla gCamerayla eşit performans veriyor hatta xt bana kalırsa renk acısından bi tık daha iyi
    Karar yine sizin çok beğendiyseniz alabilirsiniz.Ben sadecce altarnatifleri değerlendirmeniz açısından dedim.O durability testlerine pek güvenmeyin o iş türkiyede farklı sonuçlar doğurabiliyor adam videoda dağa taşa vuruyor birşey olmuyor,diğeri 1 metreden düşürüyor telefon tuzla buz oluyor.Bu tüm modeller için geçerli sadece xt değil.Siz her telefonu düşünce kırılacak olarark görün bu suya dayanıklılık olayından çok kişinin başı yandı.MTK fake değil aslında eğer aynı modelden söz ediyorsak.
  • Biraz daha ekleyip nova 5t alabilirsiniz bence o daha mantıklı bir seçenek.
  • Compengineer06 kullanıcısına yanıt
    Huawei düşünmüyorum google desteği yok
  • Haklısınız bi yandan da beklemek istiyorum 1-2 ay yeni telefonların çıkması için
    Nova 5t de söylediğiniz sorun bulunmuyor daha önce çıkan bir model olduğundan dolayı güncellemeleri ve Google servislerini kullanabiliyorsunuz.
  • Compengineer06 kullanıcısına yanıt
    Onunda fiyati bi tık pahalı birde bataryası düşük :(
  • Realme x2 pro resmen oneplus 7 serisini tokatlayan bir telefon. Ancak nereden alınabilir hiçbir fikrim yok.

Ben de telefon alacağım, xiomide daha önce yaşadığım sorunlardan dolay tekrar düşünmüyorum.

Aradıklarım IP68, 6.5 ekran, sağlamlık, iyi tasarım, 60 fps hd video kaydı, ois, iyi kamera performansı, fiyatı 3500 tlden yüksekse 855 işlemci. Fiyat düşükse orta işlemciye razıyım.

Ya da kameradan da vazgeçip 1500 liraya iş gören telefon alıp 2000 tlye aksiyon kamerası alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 25 Nisan 2020; 22:58:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.