Şimdi Ara

2500-3500 Arası Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlış yazmışlar. 4x usb 3.0 giriş var. Reslmlerde de gözüküyor zaten. Ayrıca, fazla para vermeyim diyorsan, Msi ge60 ve lenovo y580 (ssd olan modeli) alternatif olabilir. Forum da en çok önerilen dizüstü bilgisayarlardan.

Lenovo y580 (750gb + 32gb ssd) vatanbilgisayarda, %25 indirimle 2.032 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufkk93

quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

Hocam şimdi full hd çözünürlükle alakalı birşey , çözünürlük 1920-1080 ise full hd oluyor , 1366-768 hd ya da hd ready deniyor

sağol usta . Ya pek bilmiyorum zaten uyuz oldum acaba bu kadar sağlam bir pc ye gerek var mı çizim programları bu kadar güçlümü ki ? Ayrıca ssd ye işletim sistemi yüklemek baya uzun işmiş pcdepo bunu yapıp gönderebilir mi ?

Rica edersen yüklerler herhalde , normal hdd formatından ne farkı var ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Yanlış yazmışlar. 4x usb 3.0 giriş var. Reslmlerde de gözüküyor zaten. Ayrıca, fazla para vermeyim diyorsan, Msi ge60 ve lenovo y580 (ssd olan modeli) alternatif olabilir. Forum da en çok önerilen dizüstü bilgisayarlardan.

Lenovo y580 (750gb + 32gb ssd) vatanbilgisayarda, %25 indirimle 2.032 tl.

15.6 istemiyorum en başta dediğimiz gibi çizimlerle uğraşçağım için biraz büyük olmasında yarar var . Birde çözünürlük düşük bu bilgisayarın .
  • quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi full hd çözünürlükle alakalı birşey , çözünürlük 1920-1080 ise full hd oluyor , 1366-768 hd ya da hd ready deniyor

sağol usta . Ya pek bilmiyorum zaten uyuz oldum acaba bu kadar sağlam bir pc ye gerek var mı çizim programları bu kadar güçlümü ki ? Ayrıca ssd ye işletim sistemi yüklemek baya uzun işmiş pcdepo bunu yapıp gönderebilir mi ?

forumdaki arkdaşlarda gördüm tanımıyormuş vs. felan

• quote:

quote:

quote:

quote:

forumdaki arkdaşlarda gördüm tanımıyormuş vs. felan

O BIOS ayarları ile alakalı. SSdyi onlar takacaksa BIOS ayarlarını da yaptirırsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus G75VW ya da Toshibanın 17.3'' modellerine bakacaksın. Kolay gelsin.

• asus g75 i 24 ay taksitle bulabileceğim bir yer var mı ? İstanbul bilişim garantisini kendisinden veriyormuş ne anladım o zaman asus almaktan .
  • İstanbulbilişim garantiyi kendisl veriyormuş. Yani ürünler firma garantili değil. Linkteki toshibayı başka web-mağazadan bulabilirsen oradan al. İstanbulbilisim sakat olur gibi.

• Pcdepo-sadecenotebook-bimeks-vatanbilgisayar-teknosa-kipa gibi web-mağazalar da asus g75vw ya da toshiba qosmio 875 modeli varsa bu web-mağazalardan al. Pcdepodan kapıda ödemeli seçeneğiyle alabilirsin asusu.

Bu arada, toshibadaki ekran kartı daha iyi. 3gb gtx670m. Vatanbilgisayarda bu model olması lazım ama 3850 tl civarında olması lazım. O da %25 indirimle!

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Pcdepo-sadecenotebook-bimeks-vatanbilgisayar-teknosa-kipa gibi web-mağazalar da asus g75vw ya da toshiba qosmio 875 modeli varsa bu web-mağazalardan al. Pcdepodan kapıda ödemeli seçeneğiyle alabilirsin asusu.

Bu arada, toshibadaki ekran kartı daha iyi. 3gb gtx670m. Vatanbilgisayarda bu model olması lazım ama 3850 tl civarında olması lazım. O da %25 indirimle!

kararsız kaldım 2 sinde . 4gb Ram + 256 ssd lik bir fark var asusta toshibada ise 3gb NVIDIA GeForce GTX 670M 3GB GDDR5 fakat toshibada çözünürlük düşük gibi 1600x900 . sizce hangisi ?
  • Toshiba sadece ekran kartı olarak önde. Çözünürlük, ssd ve ram olarak asusdan daha düşük özellikte. Ayrıca çizim ağırlıklı kullanacakmışsın. Full hd model daha iyi olur bence.

Asus, ram-ssd-çözünürlük bakımından tercih edilebillr. Bu arada oyun serisi olduğu için ilerde, ekran kartını da değiştirebilirsin(yükseltebilirsin) bu yönden de avantajlı. Karar yine de senin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

quote:

quote:

quote:

quote:

msi ge60 i7 3610qm

15.6 ama o :S

http://www.pcdepo.com/samsung-550p7c-t01tr-notebook-urun7901.html

FullHD istiyorum usta

http://www.sadecenotebook.com/Urun/HP-B7R56EA-DV7-7110ET-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-2-TB-2-GB-VGA-173-Win-7-Premium-pmu173552.html

güzel laptopa benziyor HP lerin ürün sağlamlığı ve servisi nasıldır bir ara hatalı seri piyasa çıkardıkları konuşuluyordu ?

DV7-6C00ET ve 5000ET kullanan biri olarak HP tavsiye ederim artık ısınma sorunu gibi sorunlar yok. Serivisi çok hoşuma gitti servis süresi en fazla 10 gün bende 6. gün PC evime gelmişti. Bugün arayın PC yi almak için yarın kargo kapıda oluyor zaten. 17" olupta en ucuz HP alırsın diğer markalara boş yere fazladan para vermeyin. Ekranlar da artık mat olduğundan (yinede özelliklerinden bakarsın parlamayı önleyici olarak yazar) çizimlerde parlama gibi sorunlar yaratmaz. Çizim yaparken kaliteli müzik te dinlersin :D. Kasasında eğer işçikil hatası olursa servis bunu zaten yapıyor.

• HP kullananlar genel de, oyun oynarken ısınma var diyor... Yani ısınma konusundaki şikayet genelde ''oyun'' için. Çizim programları kullanırken ısınma ya da herhangi bir sorun var mı, bilmiyorum... Zaten önemli olan da, oyun ve ağır programlarda soğutma performansının iyi olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 22 Ağustos 2012; 18:05:32 >
  • Precious E.E. nin dediği gibi oyunlarda sorun oluyor mu ? Bugün bir arkadaş dedi 3,300 e laptopa para verilmez 4sene idare edicek birşey al sonra masaüstü daha iyisini dizersin diye sizce eder bi bu laptop bu kadar ?
  • bence f/p önemlidir.yani vericeğin en az parayla max performans hedefle

• quote:

Precious E.E. nin dediği gibi oyunlarda sorun oluyor mu ? Bugün bir arkadaş dedi 3,300 e laptopa para verilmez 4sene idare edicek birşey al sonra masaüstü daha iyisini dizersin diye sizce eder bi bu laptop bu kadar ?

HP ler zaten F/P ürünleridir. Bende en ağır BF3 var coolsense açık 70-85 derece arasında oynuyorum. Coolsense programını kapatıp tam performansta 94 dereceyi gördüm ama aynı seviyede ASUSlarda 100 dereceyi bulan hatta geçen de oldu. Markaya aldanmayın bence ben ısınma sorunu yaşamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 22 Ağustos 2012; 18:32:11 >
  • Asus G75VW > ekran kartı, ram , işlemci, çözünürlük, ekran boyutu(17.3''), hdd+''SSD'' , marka ve fiyatının yüksek olmasının en önemli sebeplerinden biri de, oyun serisi olması. Eder fiyatı bence 3000 tl. Şu an pcdepo da %6 indirim gözüküyor ama fiyatı yine de pahalı. Pcdepo da üstüne ne kadar kar ekliyor onu bilemem. Masaüstünden en önemli farkı da, ''taşınabilir olması.'' Zaten taşınabilir olmasından dolayı fiyatını artırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 22 Ağustos 2012; 18:37:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Precious E.E. nin dediği gibi oyunlarda sorun oluyor mu ? Bugün bir arkadaş dedi 3,300 e laptopa para verilmez 4sene idare edicek birşey al sonra masaüstü daha iyisini dizersin diye sizce eder bi bu laptop bu kadar ?

HP ler zaten F/P ürünleridir. Bende en ağır BF3 var coolsense açık 70-85 derece arasında oynuyorum. Coolsense programını kapatıp tam performansta 94 dereceyi gördüm ama aynı seviyede ASUSlarda 100 dereceyi bulan hatta geçen de oldu. Markaya aldanmayın bence ben ısınma sorunu yaşamıyorum.

Asus N56VZ kullanan arkadaşlarda BF3. vs. gibi ağır oyunları, 70'- 85' arası oynadıklarını söylüyor. Ben hiç karşılaşmadım öyle oyun oynarken ısınmadan dolayı kapanıyor diyeni!

Ayrıca ben de N53SV kullanıcısıyım. Oyunda ısınma normal ve oyun haricinde ısınma, yaz dahil sıfır. (yani ben duymadım hiç ısınmadan dolayı kapanıyor diyeni)

• Şu bölümü okuyan birilerini bulayımda sorucam ne tarz bi sistem gerekli fazla değilse uygun bişi alırım bu ara evede yüklenmiyim hem aslında çok taş bir laptop .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.