Şimdi Ara

2500-3500 FİYATLARI ARASINDA GAMİNG NOTEBOOK (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, finaller bitti ve tatil zamanı geldi . Artık 2006 model notebook dan kurtulma zamanımda geldi . Bu yüzden oyun laptopu hatta oyun canavarı diyebilirim tabi bu fiyatta artık ne kadar canavar olursa :) (pısırık)

Bu 2500-3500 fiyat dedim fakat 3D olursa +500 TL ekleyebilirim . Kendime göre fazla bir bütçe ayırdım o yüzden bu laptopun beni 3 4 yıl götürmesi şart. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• o fiyat aralaginda alacağınız en iyi model Asus g75vw modelidir suan istanbul bilisimde on ödemeli satılıyor eğer gecikme olmadıysa bu salı siparişleri dagitacaklardi ayrıca yavaş yavaş diğer yerlerde gelecektir tahminen bu hafta içinde
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-bbk5-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,34699.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_k

o fiyat aralaginda alacağınız en iyi model Asus g75vw modelidir suan istanbul bilisimde on ödemeli satılıyor eğer gecikme olmadıysa bu salı siparişleri dagitacaklardi ayrıca yavaş yavaş diğer yerlerde gelecektir tahminen bu hafta içinde
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g75vw-bbk5-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,34699.html

sizce HD nin 5400 olması zayıf değil mi ?

• MSI ürünlerinin de iyi olduğunu sölediler tabi ne kadar doğru bilmiyorum
  • asusun yeni modellerinde farklı çeşitleriyle gelecektir şimdilik satışa açan bir orasi var diye o linki verdim oyle bilgisayari 5400 hdd ile kullanmak ayıp olur cidden ama içinde ikinci hdd yuvasida var 1 tb cikarmadan depolama için kullanırsınız kendiniz birde ssd alıp takabilirsiniz o zaman gayet güzel olur
    msi de güzel oyun bilgisayarları yapıyor ama ülkemizde suan yeni modeller satışa sunulmadi ne zaman sunulacak bir fikrim yok bundan sonra aldığınız dizustunde bu yılın urunleri olursa sizi daha fazla götürecektir o yüzden yeni modellerden almanızı tavsiye ederim

• yardımcı olmanız ümidiyle :)
  • O butceye 660M/670M bulmaniz mumkun.Asus/MSI/Monster lara bakabilirsiniz.MSI sanirim yeni seriye gecmedi,MSI serisinde 560M/570M olur.AMD de 6970M olur.Islemci sikinti cikarmaz,Ivy alirsaniz daha iyi olur.

Ekran karti siralamasi 560M<650M<660M<570M<670M=6970M.

HDD RAM isini geciyorum SSD/7200rpm HDD,8gb ram standart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aedelric -- 4 Haziran 2012; 3:47:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msi gt70 veya gt60

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.