Bildirim
2500 civarı oyun ikinci planda güçlü bir sistem tavsiyeleriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mühendislik programları için işlemci önbelleği önemlidir. A.cad temel olduğundan hemen her sistem taşıyabilir. Tekla ansys matlab gibi analiz ve simülasyon için ise bu rakamın daha üzerine çıkmak gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam işlemcide stok fan iş görür gibi.Ayrıca almaya çok gerek yok.Çizim programları için 21:9 monitör tavsiye ederim.Bide güç kaynağı göremedim kasada
işlemcide stok derken üzerinde sogutucu fan geliyormu tam cozemedım (fazla anlamıyorum kusura bakmayın) güç kaynağı kasada var dıye bılıyorum yazıyor 420w -
AMD Ryzen'ı bekleyin.
pazartesi sistemi toplayıp aktif hale getirmem gerek bekleme sansım yok malesef -
-
Hocam kusura bakmayın kasayı ucuz görünce güç kaynağı yoktur diye düşündüm bi an
Stok fan geliyor aldığınız işlemcinin yanında.Yani zaten soğutucusu var gerek yok ayrıca almanıza(yanlış yönlendirmişte olmak istemiyorum ama)
Fanı çıkartın bence hocam.Ayrıca cd-dvd işiniz yoksa dvd rom almanızada pek gerek yok.İşlemci iyi ama ekran kartınız biraz yetersiz gibi geldi bana
Ekran karti icin oneriniz nedir -
Bilgi icin sagolun -
Ekran kartı ne kadar iyiyse o kadar güzel olur.Gtx1060 6gb veya rx480 8gb iyi kartlardır.İkisininde iyi olduğu alanlar vardır.Gözümde gtx1060 daha iyi bi kart olsada rx480 almayı tercih ederdim
Hocam işlemci ile gelen fan yetersiz kalabilir, zira sizin sisteminiz yapacağınız işten dolayi islemciye yüklenecek, 100-200 verip iyi bir işlemci soğutucusu almanızi tavsiye ederim, yinede bı sorusturun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X