Şimdi Ara

2500 civarı oyun ikinci planda güçlü bir sistem tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar daha cok ofis işlerinde kullanılacak autocad tarzı programlar kullanacagımız sistem tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Mühendislik programları için işlemci önbelleği önemlidir. A.cad temel olduğundan hemen her sistem taşıyabilir. Tekla ansys matlab gibi analiz ve simülasyon için ise bu rakamın daha üzerine çıkmak gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  2500 civarı oyun ikinci planda güçlü bir sistem tavsiyeleriniz
    bu sistem için görüşleriniz ve şu parca yerine sunu tavsiye ederim tarzında tavsiyeniz nedir
  • Hocam işlemcide stok fan iş görür gibi.Ayrıca almaya çok gerek yok.Çizim programları için 21:9 monitör tavsiye ederim.Bide güç kaynağı göremedim kasada

• işlemcide stok derken üzerinde sogutucu fan geliyormu tam cozemedım (fazla anlamıyorum kusura bakmayın) güç kaynağı kasada var dıye bılıyorum yazıyor 420w
  • selman_sonmez_61 kullanıcısına yanıt
    AMD Ryzen'ı bekleyin.

• pazartesi sistemi toplayıp aktif hale getirmem gerek bekleme sansım yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  2500 civarı oyun ikinci planda güçlü bir sistem tavsiyeleriniz
    yada bu sistem için görüşleriniz nedir yukardakımı daha mantıklı bu mu
    Hocam kusura bakmayın kasayı ucuz görünce güç kaynağı yoktur diye düşündüm bi an

Stok fan geliyor aldığınız işlemcinin yanında.Yani zaten soğutucusu var gerek yok ayrıca almanıza(yanlış yönlendirmişte olmak istemiyorum ama)

Fanı çıkartın bence hocam.Ayrıca cd-dvd işiniz yoksa dvd rom almanızada pek gerek yok.İşlemci iyi ama ekran kartınız biraz yetersiz gibi geldi bana

• Ekran karti icin oneriniz nedir
  • Bilgi icin sagolun
    Ekran kartı ne kadar iyiyse o kadar güzel olur.Gtx1060 6gb veya rx480 8gb iyi kartlardır.İkisininde iyi olduğu alanlar vardır.Gözümde gtx1060 daha iyi bi kart olsada rx480 almayı tercih ederdim

• Hocam işlemci ile gelen fan yetersiz kalabilir, zira sizin sisteminiz yapacağınız işten dolayi islemciye yüklenecek, 100-200 verip iyi bir işlemci soğutucusu almanızi tavsiye ederim, yinede bı sorusturun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.