Şimdi Ara

2500 lira bütçeli lol cs:go için bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar muafiyeti geçtim yani 2.dönem okula gitmeyecem bu yüzden bilgisayar almaya karar verdim. Bütçem 2500 lira.
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsd4712b-core-i7-4712mq-230ghz-8gb-1tb-hdd-2gb-156-w81-notebook.html
    Şöyle birşey düşündüm ama pek anlamam.
    Bir de pcdepo mağdurlarındanım yani bilindik bir siteden olursa iyi olur.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada dizüstü olacak çünkü üniversitede kullanıcam

• Casper mi pc depo mu

Dostum senin caren Asus X550JX-XX099D

Veya lenovo un g5070 e benzer bi serisi var onlara bakabilirsin asus tavsiyem ama

• Merhabalar hocam. Oncelikle arkadasin tavsiye ettigi asus u almamani siddetle tavsiye ediyorum. Nedeni de kullanicilarin yasadigi sikintilardir,cok rahat bulabilirsin forumlarda.

Baktigin casper i 6 7 aydir kullaniyorum. Cs go lol gibi oyunlarda tatmin ediyor beni. Gta v uygun ayarlarda akici oynaniyor ki bahsettigim ayarlar dusuk ayarlar da degil. Casper onyargisi olan insanlar isinma yapar, performans vermez diyor ama ben bu sorunlari yasamiyorum. Islemcide oyun sonrasi 70 80 c den fazlasini gormedim ki hayati sicakliklar defil bunlar sogutucu ile daha dusuk degerler elde edilebilir. Simdiden hayirli olsun :)

• şu tek fanli adi asus x550jx'i bir kere de görmeyeyim ya. almayın şunu sonunuz dell 5110n gibi olacak.
    arkadasım o kadar para verince full hd ekran olsun niye demiyorsunuz binlerce saat ayni laptopta leş gibi ekranlara bakıyorsunuz. bimekste acer vn7 vardı, onu araştır.
    ama ondaki islemci U islemci diye gelirsen gayet güzel açıklarım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 1 Şubat 2016; 12:43:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

şu tek fanli adi asus x550jx'i bir kere de görmeyeyim ya. almayın şunu sonunuz dell 5110n gibi olacak.
    arkadasım o kadar para verince full hd ekran olsun niye demiyorsunuz binlerce saat ayni laptopta leş gibi ekranlara bakıyorsunuz. bimekste acer vn7 vardı, onu araştır.
    ama ondaki islemci U islemci diye gelirsen gayet güzel açıklarım ama.

Ben çok yerde karşılaştım ' U işlemci çöp' diyerekten kotulediklerini.. Gerçekten iş görmez mi bu U serisi işlemciler..Diger islemcilerle kıyaslarsak cok farkı var mi ?

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Asusunki de u işlemci değil mi zaten :) Ama ben full HDyle hd arasında çok bir göremedim :(

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Ayrıca o bilgisayar İstanbul Ümraniye mağazasında teşhir ürünü olarak var sadece :(

• Bu stoğa gelir mi?
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463548&kat=6454&lang=tr-TR#.VrBmu0mjPqB

• millet daha kullanmadan, tam bilmeden bir yerlerden bir şey duyup inanıyor, sonra gelip onu savunuyor ya da kötülüyor. U işlemciler gayet buradaki birçok kişi için yeterlidir. Oyunlar için yeterlidir, açık saha oyunlarında bile hayli yeterli olur size. U işlemci diyip dedikleri intel'in mobil platformlar için çıkardığı ULV tipi işlemcilerdir. Açılımı Ultra Low Voltage olan bu işlemciler adından anlayacağınız üzere daha düşük enerji tüketimine sahiptir. Ne güzel işte bu da size daha az ısınma sorunu ve pil ömrüne katkı olarak döner. Diğer baktığınız modellerdeki HQ, H tarzı işlemciler 35-55 watt civarlarında TDP değerine sahipken bunlar genelde 15 watt civarındadır. "i7 U işlemciler çift çekirdekli yani i5'miş gibi bak" diyenler de var. Bir bakıma doğru ama o enerji seviyesinde bayağı performanslıdır. Hem günümüzde 64 bit desteği olmayan birçok oyun var hala. Siz bunları oynarken işlemcinin tek çekirdeği kullanılır, 32 bit ise yine 4gb ram sınırı vardır o programının kullanabileceği. Yani öyle bir durumda 4 çekirdek olması da pek farketmeyecektir size.
    diğer konuya gelince, eğer full hd ile hd çözünürlük arasında pek fark göremedim diyorsanız ya dikkat etmediniz pek ya da baktığınız full hd panel kalitesizdir. sonuçta her şey çözünürlük de değil. gidin retina öncesi hd çözünürlükteki macbooklara ya da macbook air'lere bakın yine size harika renk ve canlılık sunan paneller olduğu için ekrana bakmak keyifli olur.
    bu arada asus'taki H serisi işlemci, Ümraniye'deki teşhir bilgisayarı da anlamadım tam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Msi gp62 2qd kullanıyorum tavsiye ederim fhd ekran kartı 940m 1 aydır kullanıyorum güncel tüm oyunlar 1920x1080 de akıcı şekilde genelde high ayarda oynanıyor 👍🏻

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.