Şimdi Ara

2500 TL F/P TV ÖNERİSİ ÇOK ACİLLL!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GcGokhan

2500 TL F/P TV ÖNERİSİ ÇOK ACİLLL!!!

.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öncelikle acil tv ihtiyacınız yoksa beklemenizi tavsiye ederim uzun zamandır tv satıyorum ancak bu seneki modellerde oldugu gibi indiirm ve kampanyalar inanaın olmadı (hd readyden full hd ye geçerken olmuştu) geçen sene 2.500 tl kalitesinde bir tv bu sene en fazla 2000 onu geçtim şuan her marka uhd tvlerini piyasaya sürmekte ve özellikle lg ve samsung üst seviye fullhd modellerinin devamını getirmiyorlar.

tam bir geçiş dönemi öncesindeyiz 2014-2015 fullhdnin 46 üstü boyutlarda bitip veya sınırlanıp uhd olacagı zaman bence vaktiniz varsa bekleyin ve kampanya kollayın size en uygun gelen ürün kampanyaya girdiginde alırsınız.

geçen sene 2300 e 42inç 500-700 hz cihazlar satarken şuan daha yeni gelmesine ragmen 40inç uhd 400hz cihaz var 2499 liradan bu tür emsaller her boyutlarda var

Bekleyerek daha kaliteli bir fullhd tvyi daha uygun fiyata alabilirsiniz ancak unutmamalı ki her marka üst seviye cihazlarını uhdlerin önünü kesmemek için mi artık yoksa satılmazlar diyemi bilemem devamını getirmiyor.

Ayrıca heryerde dolanan daha fullhd yayın bile yok 4kyı ne yapıcaz gelen yayın 60hz 500hz cihazı ne yapıcaz gibi söylemlere kulak asmayın. misal daha bugun bir uhd tvyi fullhd tvlerin oldugu duvara astım ve tüm tvlerde 1080 yayın dönüyor ancak uhd tvde detaylar dikkat edildiginde daha belirgin misal yıldızlı bir gökyüzü görüntüsünde uhd tvde ufak yıldızlar net bir şekilde görünüyor oynayan video 1080 nasıl böyle olur diyebilirsiniz ancak bahsettigim şekilde bir gözlem şansınız varsa 5dknızı ayrıp dikkatlice incelemenizi öneririm.

• bütçeyi arttırabiliyorsanız 46h7000 alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Tesekkurler valla bakiniyorumda daha erken diyorum bazi modeller buldum sizce nasil

2500 TL F/P TV ÖNERİSİ ÇOK ACİLLL!!! 2500 TL F/P TV ÖNERİSİ ÇOK ACİLLL!!! 2500 TL F/P TV ÖNERİSİ ÇOK ACİLLL!!!

hocam ben nedense samsung u hiç beğenmiyorum...samsungun önerilen serisi 8000..diğerlerine pek bakmayın diyorlar..bu modelinde fiyatı biraz tuzlu

• salihtaha S kullanıcısına yanıt
    Sony kdl50w805 iyiye benziyor ama 3000 tl fiyat yalniz 50" tv de hep bu fiyat araliginda vede sont kalitesi bu fiyata sanki iyi gibi bende pek anlamam ama sony paneli akilli tv ozelligi nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sindirgi

Sony kdl50w805 iyiye benziyor ama 3000 tl fiyat yalniz 50" tv de hep bu fiyat araliginda vede sont kalitesi bu fiyata sanki iyi gibi bende pek anlamam ama sony paneli akilli tv ozelligi nasildir?

o fiyata o tv açık ara soydundur hocam kusura bakma ama onu alacagına misal 49ub850 alabilirsin aynı fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihtaha

Değerli Hocalarım, evimiz için tv almayı düşünüyoruz? tv için ayırdığımız bütçe 2500 tl. bu fiyatlarda f/p tv önerisinde bulunabilir misiniz?
    Teşekkürler..

SAMSUNG
    UE48H6500 48"(121 CM)3D FHD SMART LED TV-DAHILI HD UYDU-WIFI-ÇIFT TUNER
    2500 TL

Smart TV
    Dört Çekirdekli işlemci
    Çift Tuner
    Full HD 3D
    3D Dönüştürücü
    400Hz CMR
    Dahili Wi-fi
    Dahili HD Receiver
    Allshare ( Kablosuz İçerik Paylaşımı)
    Smart View (TVden Mobile Ekran Aktarma)
    Screen Mirroring (Mobilden TV'ye Ekran Aktarma)
    ConnectShare Movie
    4 X HDMI
    3 X USB
    2 ADET 3D GÖZLÜK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Eylül 2014; 17:28:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.