Bildirim
2500 TL lik çok acil amfi tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Pioneer ı seçebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam orada bi tane stereo amfi var oda marantz
Niyet stereo ise marantz tabiki
Noktalama kullanmamışsınız öncelik sinema anladım ama.. stereo ise Marantz
Teşekkürler marantz ı öncelige aldım yarın 2. El satan bir akadaş ile görüşücem
Sony aklımda kalıcak ama
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sony 1080 alabilirsiniz hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Marantz 6005'in 2.eline 1300 yada 1400'den fazla vermeyin. Ben 1200'e sattım fazla uğraşamayacağım için.
2500'e 2.el çok güzel stereo amfiler alınabilir. Misal ben 2200'e bluenote s1 signature aldım. Marantz 6005 yanında bok yemiş.
Bluenote'u aldıktan 1 ay sonra da bir arkadaş Roksan kandy mk2 satıyordu, onu da 2200'e aldım. 2 aydır da Roksan'ı kullanıyorum. Bluenote satacağım ama bluenote'daki detay ve kanal ayrımı da çok güzel. O yüzden hala satsam mı satmasam mı karar veremedim. Kenarda duruyor öyle.
Neyse demem o ki, stereo amfide 2500'e güzel 2.el alternatifler bulunabilir ve kesinlikle bu yönde gitmelisiniz. Ve de marantz'ın yeni modeli olan 6006 Amazon.de'den 1600 civarına alınabiliyor. 6005'e 1300'den fazla vermeyin.
Ama avr alınacaksa sıfır tercih edilebilir. Avr'ler daha hassas cihazlar, orada risk daha fazla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada Focal biraz parlak çalan hoparlörler. Marantz ile bence uyumlu değil. Çünkü marantz canlı ve parlak çalan bir amfi. Bizzat Focal marantz dinledim ve yorumum bu şekilde.
Marantz yerine rega brio, Naim gibi daha flat yani düz çalan stereo amfiler düşünün derim.
Avr olsa tercihiniz ne olur hocam
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X