Şimdi Ara

2500 TL ye kadar mutfak şefi (stand mixer) önerisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
9
Favori
29.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Diğer mutfak şeflerini kullanmadım, kıyaslama yapmam zor. Ben Arzum'un performansından ve sarsıntı yapmamasından memnunum, çoğu makina bayağı gürültülü ve sarsıntı yapıyor. Lakin Arzum'da şu 10 dakika çalışabilmesi ve sonra 15 dk dinlendirme olayı can sıkıcı, makarna hamuru falan 10 dakikaya varmadan toparlanıyor ama ekşi mayalı ekmek hamuru 10 dakikada toparlanmıyor. Ekşi mayalı ekmek hamuru yapmak istediğimde:

1. tur : 10 dakika çalıştırıyorum sonra 15 dakika bekle
    2. tur : 10 dakika çalıştırıyorum sonra 15 dakika bekle
    3. tur : 10 dakika çalıştırıyorum sonra 15 dakika bekle

E böyle olunca da 1 saati geçiyor ekmek hamurunu hazırlamak , bu nedenle biraz bu süre işi canımı sıktı. Fakir Culina 1000 watt kullanma kılavuzunu bile merakımdan okudum, gerçekten dinlendirin şu kadar çalıştırın diye birşey yazmıyor, o açıdan cihaz fiyatı ve bu yönüyle de ilgimi çekti, bununla birlikte çok gürültülü ve sarsıldığını da gördüm, ayrıca plastik kasa.

Yani herşeyin bir artısı bir de eksisi var.

Not: Arzum'un ön tarafında ileriye dönük inşallah parça satılırsa bir aaparat takma avantajı da var, Diğer mutfak şeflerini kullanmadım, kıyaslama yapmam zor. Ben Arzum'un performansından ve sarsıntı yapmamasından memnunum, çoğu makina bayağı gürültülü ve sarsıntı yapıyor. Lakin Arzum'da şu 10 dakika çalışabilmesi ve sonra 15 dk dinlendirme olayı can sıkıcı, makarna hamuru falan 10 dakikaya varmadan toparlanıyor ama ekşi mayalı ekmek hamuru 10 dakikada toparlanmıyor. Ekşi mayalı ekmek hamuru yapmak istediğimde:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 16 Haziran 2020; 11:56:55 >

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar fırladı sizin cihazı almak falan imkansız artık. Benim 1500 bütçem var fakir kulina mı yoksa karaca multichef mi ikisinin arasında kaldım. Multichef biraz daha iyi gibi avantajlı gibi kıyma falan makinesi var ama pekte randımanlı değilmiş. Ama benim amacım hamur çiğköfte falan olduğu için ek aparatlar olmasa olur. Kulinaya tam hakim değilim hangisini önerirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seddul -- 9 Ağustos 2020; 11:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba bende arastırma içindeyim.Birde bunu buldum kullanan varmı acaba?
    Klarstein Bella Rossa Profesyonel Stand Mikser 1200W 1380 tl,
    urun.n11.com
    Klarstein Bella Rossa Profesyonel Stand Mikser 1200W Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/mikser/klarstein-bella-rossa-profesyonel-stand-mikser-1200w-P367411676

• Seddul kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki iki cihazı da kullanmadım, o açıdan bilemiyorum. Videoları, yorumları okuyup karar vermenizde yarar var.

Tek aklımda kalan bu Fakir Culina, nasıl hiç dinlendirmeden bu kadar uzun süre çalışabiliyor o enteresan gelmişti Eğer Karaca dinlendirme gerektiriyorsa ben bu nedenle Fakir Culina'yı tercih ederdim.
  • Arzum Ar1068 aparatlarını yanlışlıkla bulaşık makinasına atmış ev ahalli
    Sonuç 140 TL ye 2 aparat almak zorunda kaldım.
    Aşağıda ne hale geldiğini görebilirsiniz, aman dikkat edin ve evdekilere tembihleyin

2500 TL ye kadar mutfak şefi (stand mixer) önerisi

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bir ürün aldınız mı ? Bosh un makinaları nasıldır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 bin liraya kadar bütçe için ne önerirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • garfieldnermal G kullanıcısına yanıt

Hocam neye karar verdiniz?

• Kullanan arkadaşlar fikir verebilir mi kullandığınız üründen memnunmusunuz artıları eksileri neler. Ben içli köfte yoğurma amaçlı arıyorum. Sağlam olsun sarsılmasın istiyorum. Hangi mutfak şefini önerirsiniz.

• Merhaba,

uzun süredir araştırıyorum, gerek servis gerekse işlevsel olarak yerli ürünlere dönmeye karar verdim.

arçelik, grundig ve beko hemen hemen aynı ürünü satmakta ve parçaları birbiri ile uyum sağlamakta.

tasarımları birebir aynı zaten. hangisi daha ucuz olursa ona yöneleceğim.

kıyma ve içli köfte aparatı ayrı satılıyor.

bu ürünleri anneler gününe kadar takip edip almayı düşünüyorum. ara sırada girip değişen fiyatları eklerim.

eğer alıp kullanan varsa yorumlarını buraya eklesinler lütfen.

12.04.2021 tarihli fiyatlar

Arçelik k1292k 3699 TL

Grundig kmp8650s 3795 TL

Beko bkk1392b 3998 TL

ürünü aldım 3402 TL'ye ve kapalı kutu bekletiyorum, amazonun 1 aylık iade sürecine güvenim tam. anneler günü indirimleri süresince başka indirime girmezse ürünü kullanacağım.

edit: fiyat değişimi 19.04.2021

Arçelik k1292k 3677 TL

Grundig kmp8650s 4099 TL

Beko bkk1392b 3704 TL

edit: fiyat değişimi 23.04.2021

Arçelik k1292k 3219 TL

Grundig kmp8650s 3599 TL

Beko bkk1392b 3213 TL

edit: fiyat değişimi 28.04.2021

Arçelik k1292k 3199 TL

Grundig kmp8650s 2999 TL

Beko bkk1392b 3168 TL

aldığım ürünü amazon.com.tr'ye iadesini başlattım ve vatan bilgisayardan 2999tl'ye siparişi verdim. (2020 yılında bu fiyatlardan satılmış zaten) daha düşer mi bilmiyorum ama güzel fiyattan aldığımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umgaca -- 28 Nisan 2021; 14:11:31 >

• Merhabalar,

ürünleri araştırmaya yeni başladım.

Çok fonksiyonlu bir ürün arayışındayım. Ürünü amazon.de gibi yurt dışı sitelerden de alabilirim.

Fiyat olarak 3-4 bin i geçmesini istemiyorum. Bu bağlamda önerebileceğiniz kaliteli ürünler var mıdır.

Örneğin ilk baktığımda şu ürün gözüme çarptı, sadece tüm aparatları içinde barındırdığından dolayı hoşuma gitti açıkcası, yoksa materyalleri plastikten belli.

https://www.amazon.com.tr/dp/B078478VVF/?coliid=I30WQC14QBC1OU&colid=2RI7RT6Q5W3HH&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it_im

Mesela @umgaca arkadaşımızın yukarıdaki mesajındaki arçelik modeline baktım, boş robotu satıyorlar gibi, bir o kadar da aparatlara istiyorlar gibi geldi.

Niyetim yurtiçindeki markalardan birini yurt dışından almak, çünkü yurt dışı fiyatları daha uygun gibi duruyor. (en azından amazon.de de öyle gördüm)

Tavsiyeleriniz içün şimdiden teşekkürler.

Not: Sanırım bu konuyla ilgili herhangi bir ana konu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3457 -- 15 Nisan 2021; 16:42:21 >

• suskun3457 S kullanıcısına yanıt

Bu tip cihazlarda garanti önemli, o nedenle sadece alım maliyetini düşünürseniz olası bir problemde çok sorun yaşarsınız.

Merhaba,

ürünü incelerken tabii ki öncelik fiyat performans olmalı. 3 binde verecek olsanız 30 binde verecek olsanız o fiyata değip değmeyeceğidir.

arçelik, grundig ve beko ürünleri (hepsi birebir aynı marka farkı var) döküm olduğu için diğer ürünlerle kıyasladım. yoksa bende isterim diğer tüm aparatları içinde olsun. ama tüm aparatlar olsun derken bana blender gerekmiyor mesela, ya da başka ürünler. ek parça olarak sadece kıyma aparatı ve içli köfte aparatı düşünüyorum.

ikinci olarak servis ağı ve memnuniyet. model belirlerken youtube videolarını izlemenizi tavsiye ederim. broşür üzerinde kimse ürününü kötülemez.

diğer bir konuda uyumluluk. bahsettiğim markaların hepsi aynı parçaları üretiyor.

mesela kenwood ürünlerinde yurtdışı ve yurtiçi yorumlarında servisin hep suçu size yıkma özelliği var. çok uğraşmak zorunda olabilirsiniz.

yurtdışı ürün alacaksanız amazondan başka yerden almayın derim, en azından muhatap bulursunuz. yurt içinde ise belli başlı sitelerde satıcılara dikkat edin.

grundig ürününü aldım amazondan, 1 ay iade süreci var. daha fazla indirim olursa iade eder oradan alırım. kullandığım zamanda buraya birşeyler yazmak istiyorum

• Merhabalar,

@eozen81 arkadaşımıza da cevap olsun. Dediğiniz noktalra dikkat ediyorum, garanti konusunda bende hassasım ve dediğiniz gibi muhatap olması açısından amazon dan almayı planlıyorum. Yurt dışı ürünlere bakmamın sebebi maalsef ki fiyat avantajı ve bu avantaj garantiyi göz ardı edecek seviyede olur ise hiç afffetmem alırım. Maalesef ki yurt içi fiyatlarda kazıklandığımızı düşünüyorum.

Belirttiğim elektrolüx modeline bir yorum yapmamışsısınız!

Grundig aldığınızı belirtmişssiniz hayırlı olsun, bu ek aparatlar kaç tl bilginiz var mı, “kıyma aparatı ve içli köfte aparatı”

benim için de bu ikisi önemli ürünler. Mesela paylaştığım elektrolüx ün içinde ıyma aparatı dahil fiyatı. Bu yüzden arçelik ya da diğerlerinden mantıklı duruyor bu tarz aparratlı paketler.

teşekkürler

• aparatları linkleri ile paylaşabilir misiniz

Merhaba,

Kıyma ve içli köfte aparatı 519 tl ekstradan.

https://www.arcelik.com.tr/mutfak-makinesi/kiyma-sucuk-ve-icli-kofte-aksesuari-karistirici-dograyici

Bahsettiğiniz elektrolüx ürününü araştırdım ancak sadece yorum olarak incelendiğini gördüm. görsel olarak ve teknik olarak güzel ancak video olarak görsem içim rahat ederdi şahsen. blender aparatı genelde evlerde olacağı için bence yer kaplamaktan fazlasını yapmayacaktır. 800 watt gücünde 5.3 kg ağırlığında. fiyat özellik olarak bakıldığı zaman mantıklı bir tercih olabilir. eğer alırsanız hamur yoğururken video çekip youtube'ye eklerseniz çok faydalı olur.

Aldığım ve indirim beklediğim grundig markasının ürünü 1000 watt gücünde 10.48 kg ağırlığında. Videoları tatmin edici geldi. döküm malzemeden olması da seçmemdeki asıl nedenlerden.

Bizde isteriz Kitchenaid, Kendwood ürünleri alıp bozulunca kaldırıp atmayı ancak öyle yapacak olsak burada tartışıp fiyat/performans araştırmayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umgaca -- 19 Nisan 2021; 11:53:29 >

amazon olmazsa bunlar iyice fiyat artıracaklar.

Bu konuda haklısınız ne yazık ki, yüksek kar oranıyla satıyor bizdekiler. Ama yurtdışından gelenlerden de adamlar kar ediyor.

• Merhaba @umgaca arkadaşa özelden yazdım buraya da yazalım faydalanan olur belki grundig 8650s vatan bilgisayarda 2999 TL ye düştü.umarım zam gelmeden faydalanan çıkar

www.vatanbilgisayar.com
    GRUNDIG KMP8650S MUTFAK ŞEFİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/kmp8650p.html

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.