Şimdi Ara

2500 TL YE TOPLAYACAĞIM PC HAKKINDA TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR Bİ ÇOĞUNUZUN TAVSİYESİYLE BU PC Yİ TOPLAMIŞTIK YAKIN Bİ ZAMANDA SİSTEMİ ALACAĞIM FAKAT İÇİMDE ENDİŞE OLMAMASI İÇİN TEKRAR SORAYIM Bİ EKSİĞİ VEYA UYUMSUZLUĞU YADA ŞUNUN YERİNE ŞU OLSA DAHA İYİ OLUR GİBİ TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM..

• lecese L kullanıcısına yanıt
    MSI H110M PRO-VD 2133 mhz olan versiyonu ve 2133mhz 8gb bir ram takarsanız daha iyi olur 100 150 lira artı bir maliyeti olur maximum ama paranız varsa verilebilir. sistem güzeldir bir sorunu yoktur.
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim sağolun bende ram konusunda takılmıştım hem fikirmişiz sağolun değiştiricem iyi günler.....
  • RAM'i DDR4 almalısın. SSD'ye gerek yok ilk anda almasan da olur şimdilik...
  • CFSW4045 kullanıcısına yanıt
    toplayacağım sitede ana kartı 2133 ile değiştirdim ovar ama dd4 ram bir tane var oda 403 lira 16 gb vereceğimi sanmıyorum bu ram işimi görmezmi????
  • CFSW4045 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar ekran kartına değiştirdim bu sistemide alabilirim bu ekran kartımı yoksa öncekimi
  • lecese L kullanıcısına yanıt
    200 TL'ye DDR4 ram almalısınız, yoksa çalışmaz. R9 285 daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CFSW4045 -- 28 Ocak 2016; 15:49:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sakın o ssd yi alma. hiç alma sonradan alırsın. 850 evo yada fury 240 gb al ssd. 64gb alınmamalı.

Monitörü değiştirin gözleriniz kızarır ACER modelinde mavi renkler çok aşırı parlıyor.

DELL yada AOC alınabilir uygun. Viewsonic de olur.
  • OLDUMU BEYLER 2NİZİNDE DEDİĞİNİ YAPTIM ÖBÜR FİYATLA FARK YOK BU ÇOK İYİ OLDU MONİTÖRÜDE DEĞİŞTİRDİM
  • BU ARADA TAM FİYAT 2500 TL KDVYLE
  • BU ARADA SON SORUM BİLGİSAYARCILARIN YÜKLEDİĞİ LİSANSSIZ İŞLETİM SİSTEMİNDE SIKINTI ÇIKARMI DAHA ÖNCE ÖYLE YAPTIRMAMIŞTIM YENİ YAPTIRACAĞIM BUNU ALINCA.
  • Şu hali çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.