Bildirim
2500 TL YE TOPLAYACAĞIM PC HAKKINDA TAVSİYE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
MSI H110M PRO-VD 2133 mhz olan versiyonu ve 2133mhz 8gb bir ram takarsanız daha iyi olur 100 150 lira artı bir maliyeti olur maximum ama paranız varsa verilebilir. sistem güzeldir bir sorunu yoktur. -
Çok teşekkür ederim sağolun bende ram konusunda takılmıştım hem fikirmişiz sağolun değiştiricem iyi günler..... -
RAM'i DDR4 almalısın. SSD'ye gerek yok ilk anda almasan da olur şimdilik... -
toplayacağım sitede ana kartı 2133 ile değiştirdim ovar ama dd4 ram bir tane var oda 403 lira 16 gb vereceğimi sanmıyorum bu ram işimi görmezmi???? -
-
200 TL'ye DDR4 ram almalısınız, yoksa çalışmaz. R9 285 daha iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CFSW4045 -- 28 Ocak 2016; 15:49:06 > -
sakın o ssd yi alma. hiç alma sonradan alırsın. 850 evo yada fury 240 gb al ssd. 64gb alınmamalı.
Monitörü değiştirin gözleriniz kızarır ACER modelinde mavi renkler çok aşırı parlıyor.
DELL yada AOC alınabilir uygun. Viewsonic de olur. -
-
BU ARADA TAM FİYAT 2500 TL KDVYLE -
BU ARADA SON SORUM BİLGİSAYARCILARIN YÜKLEDİĞİ LİSANSSIZ İŞLETİM SİSTEMİNDE SIKINTI ÇIKARMI DAHA ÖNCE ÖYLE YAPTIRMAMIŞTIM YENİ YAPTIRACAĞIM BUNU ALINCA. -
Şu hali çok daha iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X