İnventustaki bilgisayar ürünlerinde genelde %8 indirim yapıyorlar ama internetten araştırdım cok güvenilir bir site alışveriş yaparsanız pişman olcagınızı zannetmıyorum .
quote:
Orijinalden alıntı: Oguzhan2250
ben aradım vatanı konuştum %25 indirim kalkmış. yaza pc toplamayı düşünoydum dedim malesef kalktı artık o bazen özel indirimler olur bazı ürünlerde dedi. tüm ürünlerde indirim ne zaman olur dedim. inanın bilmiyorum ama olursada %25 olmıcak %20 %18 yaparlar dedi. karne döneminde olurmu sizce peki bu dedim. zaten olursa o zaman olur yazın indirim bekliyoruz dedi.
****e gelince çok ucuz fiyat açıkcası bana güvenilir gelmiyor. bu forumdan alışveriş yapıp memnun kalan varsa sormak lazım
Memnun kALdım ..!
quote:
Orijinalden alıntı: mchandsome
2500 tl kapasitem var.vatan bilgisayar da ki %25 indirimi yakalayacağım için indirimsiz fiyat olarak seçersem 3100 tllik bir pc toplayacağım (indirimli hali ile 2500 olmalı yani) işlemci ana kart ekran kartı ram ssd hdd soğutmalar (özellikle sıvı soğutma) güç kaynağı ve kasa olarak tam anlamıyla bir kasa toplayacağım en azından 22 inch ve full hd destekleyen de bir ekran olmalı fiyatın içinde, yardımlarınızı bekliyorum, ancak düşükte olsa sistem toplama hakkında biraz bilgim var, lütfen benim seviyemde değil , gerçekten iyi bir seviyede bu işten anlayanlar bana kesin bilgilerle yardımcı olurlarsa sevinirim. pc yi oyun oynamak ve internet üzerinden film izleyerek kullanıcam en fazla. şimdiden teşekkürler.
indirimsiz hali ile 3333 tl olacak 0 indirimli fiyatı yüzde 8 li deyil yüzde 0 indirimli hali 3333 lira olursa 2500 tl oluyor 25 indirimle
evet doğru arkadaşım teşekkür ederim 3300 tl civvarı oluyor :) ancak hala net bir cevap almış değilim kimseden