Şimdi Ara

2500 YTL BÜTÇEYE AMFİ VE HOP.ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2500 YTL bütçe için marka ve model belirtebilir misiniz? ancak arka hop.ler kablosuz olmalı.
    Bir de alacağım cihazın diğer cihazlarla uyumu ne kadar önemlidir. Sony ES modelllerine baktım kafam daha çok karıştı, pahalılar.TV sony x3500
    teşekkürler.

• slm
    2500 ytl sistem kurmak için yeterli bir rakkam bakacağınız markalar denon onkyo yamaha olmalı derim kolon takımına gelince wharfedale - jamo - klipsh - yamaha - definitif teknoloji gibi markalar olmalı çünki size verdiğim gerek receiver gerek hoparlör markaları türkiyede satılan ürünlerinin arkasında duran büyük firmalardır cünki satış sonrası hizmetleri elektronikte çok önemlidir.
    bu yazdığım markaların sizin bütçenize uyan modellerini seçerseniz ve amfide yeni formatlara dikkat ederseniz galiba bu işin içinden hiç kafanız karışmadan ve doğru marka seçimlerini yaparak çıkmış olursunuz hoparlörlerde ön frontları bu bütçe ile mutlaka kule olarak düşünüp tercih yapın çünki cinema sistemini kurmak demek sadece filim izlemek değil aynı zamanda aynı sistemden düzgün müzik dinlemektir seçim yaparken bu yazdıklarıma dikkat edin gerisi sadece sizin markaya yakınlığınızla ilgili çünki üç aşağı beş yukarı kalite olarak çok fazla bir fark yok aralarında bu piyasada rekabet gerek teknoloji gerek fiyat olarak bu size yazdığım markalar başı çeken firmalardır

• tavsiyenize göre inceleme yapacağım...teşekkür ederim.
  • 2500 ytl cok iyi bir butce ONKYO nun 1000 ytl ye guzel anfileri var 1500 ytl ye kadar da jamonun iyi kolon takimlari var guzel birlesiyorlar siz bu cercevede biraz arastirin ihtiyaclarinizi karsilayacak urunleri belirleyin daha sonra kafiniza takilan bir sey olursa yine yardimci olamaya calisiriz acele etmeyin ama dikkati olun alcaginiz urunler pahali olacagi icin 2. el fiyatları cok dusecektir kısa surede degistirmek isterseniz zarar edersiniz
  • teşekkürler arkadaşlar,
    bu amfilere uyumlu kablosuz kolonlar varmıdır?Omazsa sony nin kablosuz hop.ne sahip paket sinema sistemlerinden birini alacağım.
  • kablossuz sistemleri herseye baglıyabilirsin genelde optik giris ile anfiye giriyorsun birde wireless adaptor de kolonları goruyor yani anfi ile cok alakalı bir durum degil yalniz kablosuz kolon kullanıcam dersen ses kalitesinden biraz fedakarlik etmis olcuaksin kablo kadar kuveetli sinyal iletmiyorlar malesef alicagin yerde mutlaka dinle
    kablolu baglantıyı tavsiye ederim kablo kanalı yaparsın hic bisey olmaz

karar sizin
  • 1500 ytl Onkyo 606 veya Sony 3300es
    1000 ytl civarınada wharfedale 9 serisinden subwoofersız bir sistem toplarsanız memnun olacağınızı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100w yada üstü amfi tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en iyi performansi kabloli urunlerden alicagina eminim benim dusuncem budur.2500 ytl bir butce ayirip kablosuz sony sisteme mi bakicaksin yazik olur paraya.secim senin baska urunler dusunursen yardima haziriz.
  • fikir beyan eden herkese teşekkür ederim. herkes gibi ben de bu konusun karmaşıklığından muzdaribim.
    Öncelikle hangi özellikleri istediğimi bilmeliyim ancak, yeni cihazlarda ne gibi özellikler oluyor, neyi niçin tercih etmeliyim onu da bilmiyorum.
    sadece sony nin, bravia tv me uyumlu olacağını, tek kumanda ile kulllanabileceğimi düşünüyorum. 5300 ES modeli güzel gibi ama pahalı, sizce çılgınlık yapıp bu modeli düşünmelimiyim? Veya doğrudan bütçeme uygun amfi ve hoporlör "model"i belirtebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 8 Temmuz 2008; 17:33:37 >
  • Alan ne kadar belirtebilirmisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zart

Alan ne kadar belirtebilirmisin?

45 m2 kadar.
  • agirlik sinema olacak diye dusunuyorum.butceyi fazla yakmayacak ve guzel performans verecek bir hoparlor takimi dusunursek wharfedalle"re bakabilirsiniz bende kullaniyorum cok memnunum.

Amfi de hangi yeni formatlar sizin illaki olacak dediklerinizden bu da onemli.bagliyacaniz ekipmanlar nelerdir?Tek tek sordum bende kusuruma bakmayin.yeni yamahalarin fiyatlarini bekliyorum bende.bununla birlikte fazla pahali olursa amfi olarak yamaha 661 bakabilirsiniz gunmuzde fazla kullanilmaya baslanan hdmi ozelliginide ustunde bulunduruyor.
  • Sony amfiler yurtdışı ile yakın fiyatlara satılıyor ülkemizde. mesela onkyo 606 Almanya fiyatı 500 Euro iken Sony str-da3300es fiyatı 700 Euro.ANCAK Türkiye fiyatlarına bakarsak ikisinin fiyatı aynı.Sony ürünlerini dışarı ile hemen hemen aynı fiyatlara satıyor ülkemizde ki bu bizim için bir kazançtır.
    Ayrıca es serisi çok kalitelidir. 5300 modeli Cnet editörlerinden 8,7 gibi çok yüksek bir puan almıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.