Şimdi Ara

25000 TL Nasıl değerlendirilir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
2.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Softing

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: fLeiN

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

quote:

quote:

Zekat ver bereketlensin. Değerlenmesinden daha önemli paranın bereketli olması.

Lan sallama ne zekatı zeka ile para mı çoğalır ? Mantığınızı konuşturun gökten indiği sanılan kitapları değil...

Para çoğalır demedim. Mantığınızı konuşturun diyene kadar gözlerinizi çalıştırın ve yazdığımı tekrar okuyun.

Ayrıca Bir tesadüfe inanan zihniyet bana mantığını konuştur diye ders veremez. Kendiniz ile çelişip komik duruma düşmeyin.

Cahiller ile yaptığım tartışmaların hepsini daima kaybetmişimdir. O yüzden gerekli görmüyorum sizle tartışmayı... Tesadüf olan hayatta olmandır. Anladın umarım...

Kesinlikle katılıyorum yıl 2013 ana halayaratılışın cehaletindesin.

allah kendini nasıl yarattı?

edit:Her sey tesaduf degıldır.Dunya kusursuz degıldır, ıyı ve kotu olasılıklarla Dunya olusmustur.Kaç bın galaksıden 1 gezegende yasam oldugu bılınıyor ve ordada canlılar yasıyor.Yanı her sey cok super yaratılmıs dıye bı sey yok

Dediğin laf her inkarcının dediği bir lafdır., bu da, inkârcıların ortaya attıkları sorulardan biridir. Çok defa, körpe dimağlar, bu türlü soruların altında kalır ve ezilirler. Evet onlar, sonsuzu anlayamaz; sebeplerin zincirleme uzayıp gitmesini ve böyle bir aldatmacanın bir şey ifade edip etmemesini kat'iyen değerlendiremezler.

Allahın sıfatlarından biriside kıdemdir yani evveli olmayandır.

Bunları sana ailen öğretemiyorsa ahiretteki hallerini merak ediyorum doğrusu. Madem inanmıyorsun inananlara saygın olsun.

Bunları bana ailem soyluyor.Saygısızlık etmedim sadece tartışıyoruz.Peki bir soru daha sorayım.Tanrı olsaydın çok iyi insanları musluman olmadıgı ıcın cehenneme atar mıydın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Softing

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Zekat ver bereketlensin. Değerlenmesinden daha önemli paranın bereketli olması.

Lan sallama ne zekatı zeka ile para mı çoğalır ? Mantığınızı konuşturun gökten indiği sanılan kitapları değil...

Para çoğalır demedim. Mantığınızı konuşturun diyene kadar gözlerinizi çalıştırın ve yazdığımı tekrar okuyun.

Ayrıca Bir tesadüfe inanan zihniyet bana mantığını konuştur diye ders veremez. Kendiniz ile çelişip komik duruma düşmeyin.

Cahiller ile yaptığım tartışmaların hepsini daima kaybetmişimdir. O yüzden gerekli görmüyorum sizle tartışmayı... Tesadüf olan hayatta olmandır. Anladın umarım...

Kesinlikle katılıyorum yıl 2013 ana halayaratılışın cehaletindesin.

allah kendini nasıl yarattı?

edit:Her sey tesaduf degıldır.Dunya kusursuz degıldır, ıyı ve kotu olasılıklarla Dunya olusmustur.Kaç bın galaksıden 1 gezegende yasam oldugu bılınıyor ve ordada canlılar yasıyor.Yanı her sey cok super yaratılmıs dıye bı sey yok

Dediğin laf her inkarcının dediği bir lafdır., bu da, inkârcıların ortaya attıkları sorulardan biridir. Çok defa, körpe dimağlar, bu türlü soruların altında kalır ve ezilirler. Evet onlar, sonsuzu anlayamaz; sebeplerin zincirleme uzayıp gitmesini ve böyle bir aldatmacanın bir şey ifade edip etmemesini kat'iyen değerlendiremezler.

Allahın sıfatlarından biriside kıdemdir yani evveli olmayandır.

Bunları sana ailen öğretemiyorsa ahiretteki hallerini merak ediyorum doğrusu. Madem inanmıyorsun inananlara saygın olsun.

Bunları bana ailem soyluyor.Saygısızlık etmedim sadece tartışıyoruz.Peki bir soru daha sorayım.Tanrı olsaydın çok iyi insanları musluman olmadıgı ıcın cehenneme atar mıydın?

Müslümanlık hak dinidir ve İnsanlığa gelen son dindir.Kuran-ın ayetlerinde, Allah katında İslam'dan başka hiçbir dinin kabul olmayacağını açık bir şekilde belirtilmekte zaten.Ben tanrı olsaydım şuanki halim gibi bir fikriyat içerisinde olmazdım ve buna cevap veremem böyle bir soruda kaç yaşındaki birisinden beklenir şüpheci doğrusu.

Örneğin ;
    "Hiç şüphesiz din, Allah katında İslam'dır. Kendilerine kitap verilenler, ancak kendilerine ilim geldikten sonra, aralarında 'kıskançlık ve hakka başkaldırma' yüzünden ayrılığa düştüler. Kim Allah'ın ayetlerine küfrederse, gerçekten Allah hesabı pek çabuk görendir." (Al-i İmran, 19)

• Parayı bulduktan sonra yapacak çok şey ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfren

quote:

Orijinalden alıntı: sessiz_makina

quote:

Orijinalden alıntı: b437

quote:

Bence git Galatasaray hissesi al şampiyon olunca en az %80 para kazanırsın.

bilmediğiniz konularda insanları yönlendirmeyin derim

Bilmediğim değil şu an bütün paramla hissedeyim.

2. sermaye arttırımı olduğunda yukarıda dediklerinizi diyebilecek misiniz merak ediyorum şahsen.

Sermaye artırımından haberim var herşeyin bir riski var.
    Sermaye artırsa bile gs şampiyon olursa yinede para kazanılır.
    Bu riski alamayan adam zaten girmesin ben iki senedir bekliyordum borsa yüksek diye anca cesaret bulup girdim ama kar ama zarar görücez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

elinizde lot bulunması bildiğiniz anlamına gelmiyor. belli ki bir söylenti uğruna girmişsiniz hisseye ancak şampiyonluktan öyle büyük bir kar etmeyi planlamayın derim sonra üzülürsünüz

Hocam en çok sen bilirsin herşeyi senden başka kimse bişey bilmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

elinizde lot bulunması bildiğiniz anlamına gelmiyor. belli ki bir söylenti uğruna girmişsiniz hisseye ancak şampiyonluktan öyle büyük bir kar etmeyi planlamayın derim sonra üzülürsünüz

Hocam en çok sen bilirsin herşeyi senden başka kimse bişey bilmez.

25000 TL Nasıl değerlendirilir ?

ŞAMPİYONLUK GELDİ DERTLER BİTTİ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 6 Mayıs 2013; 11:42:34 >

• faize yatir aylik rahat 100tl gelirin olur risksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar;

kahve otomatı işi tavsiye ederim

makineleri koyun o çalışsın

2 günde bir gidin doldurun parınızı alın çıkın ...

detaylar için mesaj atarsan yardımcı olurum
  • Bence üstünü banka kredisiyle tamamlayıp bir ev satın almak en mantıklısı gibi görünüyor şu an ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazymotherfuka

Bence üstünü banka kredisiyle tamamlayıp bir ev satın almak en mantıklısı gibi görünüyor şu an ..

+1
  • Karabiberiiiiiiim vur kadehlere hadi içeliiiiiim içelim her gece zevku sefaaa doldu gönlüme hadi içeliiiim acıların yerineeeee. Altın al altın.
  • Askerde paramı veriyorlar? Nasıl biriktirdin 25.000 i :D Veriyorlarsa iyimis ya la :D
  • teğmenler ne kadar alıyor hocam yeri gelmişken sorayım
  • vay be ben de 6 ay önce 17 bin biriktirmiştim
    belli ki doğu da yapmışsın şanslı şey seni:D
  • 10 bin lirasını at köşeye onu değerlendir,
    geri kalan parayla hayatta yapmak istediğin şeyleri yap, yarın ölmeyeceğin ne malum ?
  • Paranın tamamını git Aselsan'a yatır.(yani hisselerini al) Önümüzdeki sene kesinlikle garanti 3 katı olur sermayen. sonra 1 sene daha beklersin olur 100bine yakın bir rakam. Onuda faize yatır her ay 1100 tl net getiri :D Hop gördüğün gibi artık çalışmana gerek yok kardeşim. Yattığın yerden para kazanıyorsun :D

Edit: Mesela yakın tanıdık bir abi 2001de İzmir Mendereste 16bin tlye arsa almıştı. Çok iyi hatırlıyorum. geçen sene arsasına 2 blok 6katlı site yapıldı ve elemana 8 daire verdiler. Buda bir yatırım mesela. Arsa almanı tavsiye ederim 5 senede garanti söylüyorum düzgün bir mühitten alırsan 5 senede rahat 4e katlar değerini ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SFR__ -- 10 Haziran 2013; 0:35:30 >
  • 25.000 T Lyi Rus'a yatırarak değerlendirebilirsin.
  • sunucu al ucuza hosting sat 1 seneye hosting firması açacak seviyeye gelirsin
  • altın al altın artınca satarsın hepsini bi 32 bin olur sanırım öyle altın ucuzlayınca alırsın artınca satarsın :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.