< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
25000e kadar bilgisayar (3. sayfa)
-
-
Buyurun hocam
Aklım çok ge'ye kayiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mu ?quote:
Orijinalden alıntı: NvdiaAmdNewegg de şu an GP 66 11. nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD ve RTX 3080 li MSİ , 25 bin TL.
Ben olsam 15.3 düşünüyorsanız bu cihazı alırdım zam yemeden.
Stok bulunursa bu fiyat bandında 2k monitörlü bulursanız daha da güzel olur.
Alıntıları Göster
www.newegg.comMSI GP66 Leopard 11UH-032 Gaming Laptop Intel Core i7-11800H 2.30 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-bit - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr-en/core-black-msi-gp-series-gp66-leopard-11uh-032-gaming-entertainment/p/N82E16834155852
Birde 3070 modeli var 21 bine geliyor
www.newegg.comMSI GP66 Leopard 11UG-018 Gaming Laptop Intel Core i7-11800H 2.30 GHz 15.6" Windows 10 Home 64-bit - Newegg.comhttps://www.newegg.com/global/tr-en/core-black-msi-gp-series-gp66-leopard-11ug-018-gaming-entertainment/p/N82E16834155855
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 21 Temmuz 2021; 16:55:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet ilk linkteki 3080 li modelden bahsediyorum.
-
Ge66 raider de 3070 var. QHD ekran seçim için sebep olabilir ancak o fiyat bandına GP66 3080 li model bana daha mantıklı geliyor. FHD olması dezavantaj olur mu tercih sebebi.
GP serisinde QHD ekranlı olanlarda 3070 ve 3060 var. 3080 li olsaymış Raider serisine göre daha uygun fiyatlı bulunabilirmiş.
Amazon GP linkinizdeki cihaz yerine düşünmeden newegg deki GP alınır zaten.
Amazon GE linkinizdeki cihazın tek artısı QHD ekranı.
-
Hocam yurt dışından almak biraz gözümü korkutuyor. Bilgisayarda sorun çıkarsa iade işlemi çok uzun sürer
Aynı garantiyi onlarda sağlıyor. Tr den almanın bir avantajını göremedim bu zamana kadar. siz bilirsiniz.
Newegg den 1 ay kadar önce gf75 thin 3060 lı cihaz aldım , herhangi bir problemi çıkmadı makinenin.
Evdeki 3 cihaz da msi 8 yasında her biri. Kısmet olursa 2 cihaz daha alacağım newegg den stoklar çok az 17.3 inc de. Stok bekliyorum.
Newegg amazon a göre daha uygun fiyatlı gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 21 Temmuz 2021; 21:59:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sorun olursa iade işlemi uzun sürüyor mu hocam bilginiz var mı
Ürün yorumlarindan baktığım kadarıyla yardımcı oluyorlar. Canlı destek bölümünden müşteri temsilcisi ile görüşüp sorabilirsiniz. Ben herhangi bir sorun yasamadim son aldığım cihazda. Alırken dikkat ettiğim tek şey satıcı newegg olacak.
Çok teşekkürler hocam fikriniz ve vaktinizi ayırdığınız için
MSI GE76 Raider 11UG-267UK
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam baktım fiyatı aşırı uygun ge66 ya göre ayrıca 17.3 inç ve 2tb ssdsi var hem de gp66 ile neredeyse aynı fiyata
Daha çok kafam karıştı :D
ge daha üst serisi hocam zaten gpden
Bu 2k£ ya vergi dahil mi ?
evet
Nasıl dahil amazon kendi içinde nasıl hallediyor
proceed checkout yapın sepete ekleyip ayrıntılı yazıyor
Tamam bakıyorum
Vergi dahil değilmiş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X