Şimdi Ara

2500K 5.2Ghz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Normal . Biostan kapattım ben turboyu. Anakartın hangi marka model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsRocK Z77 Extreme 6

biosa bir bakayım ben . teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

AsRocK Z77 Extreme 6

biosa bir bakayım ben . teşekkürler hocam

Birşey değil.Soğutucu olarak ne kullanıyorsun?
    Elindeki işlemci en az 4.6 olur şansın varsa 5.

• Xigmatek HDT-S1284F var hocam. Meşhur Xigmatek Gaia nın 4 bakır borulu hali.

Deneme amaçlı yaptım zaten oc yi. oyun oynamıyorum, ekran kartım yok bu aralar. bilgisayarı pek oc li kullanmam. pimpirikliyim biraz, normal düzeninde kullanırım
    oc merakım var kurcalarım arada, daha önceleri ilk işlemcim pentium D 3.4ghz ile %10-15 arası yapmıştım ki iyi değer diyorlardı.

şimdi oc için özel üretim bu K işlemci ile oc yapmasam olmaz dedim. 4ghz asrock bios oc menüsünden seçerek yaptım. ayar falan uğraşmadım, tek tık sadece. ama gayet rahat oldu ki % 20 üzerinde oc demek bu değer. ben de 4.5 gibi hızlara rahat çıkacağını düşündüm. 4ghz de 32 derece olunca işlemci

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Xigmatek HDT-S1284F var hocam. Meşhur Xigmatek Gaia nın 4 bakır borulu hali.

Deneme amaçlı yaptım zaten oc yi. oyun oynamıyorum, ekran kartım yok bu aralar. bilgisayarı pek oc li kullanmam. pimpirikliyim biraz, normal düzeninde kullanırım
    oc merakım var kurcalarım arada, daha önceleri ilk işlemcim pentium D 3.4ghz ile %10-15 arası yapmıştım ki iyi değer diyorlardı.

şimdi oc için özel üretim bu K işlemci ile oc yapmasam olmaz dedim. 4ghz asrock bios oc menüsünden seçerek yaptım. ayar falan uğraşmadım, tek tık sadece. ama gayet rahat oldu ki % 20 üzerinde oc demek bu değer. ben de 4.5 gibi hızlara rahat çıkacağını düşündüm. 4ghz de 32 derece olunca işlemci

Günlük kullanımda stok hızlar yetiyor zaten . Xigmatek HDT-S1284F kullanmıştım güzel sogutur oda.

• Bu konuyu görünce forumun ikinci el bölümünde 2500k aradim bulamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candance

Bu konuyu görünce forumun ikinci el bölümünde 2500k aradim bulamadim

Efsane işlemci 2500k takip et bulursun.2 senedir 3.3Ghz'de 1.040 volt ile kullandım sadece testlerde 5.2 ve 5.3 hızlarına çıktım.Bu işlemciyi kasacak oyun hala göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonicman

quote:

Efsane işlemci 2500k takip et bulursun.2 senedir 3.3Ghz'de 1.040 volt ile kullandım sadece testlerde 5.2 ve 5.3 hızlarına çıktım.Bu işlemciyi kasacak oyun hala göremiyorum

Hangi soket bu işlemci?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hangi soket bu işlemci?

Lga 1155

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi soket bu işlemci?

Lga 1155

Saolasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu hortlatacağım ama şu konuda, bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var;

2500K MSI Z77a GD55 Overclock
  • Ahh ahh insanın içi gidiyor şu değerleri gördükçe.
    6 yıl önce 2500k lı bir sistem kurdum ama 3.8 ghz in üzerine çıkamadım basit bir hatadan dolayı.
    Hatada h77 chip seti anakart almamdı.
    Tabiki sağolsun format atmak ve pc toplamaktan başka kafası çalışmayan satıcıda bunda sorumlu.
    Hatta o zaman foruma konusunuda açmıştım parçaların.
    Allahın bir kuluda demedi, "yahu sen k serisi işlemci alıyorsan overclock için Z serisi anakart almalısın " diye (şansızlık işte yoksa okadar çok bilmiş varki forumda ;))

Her neyse yeri gelmişken, temiz z77 serisi anakart satmak/h77 takas etmek isteyen :) varsa görüşelim...

• bende de i5 3570k z77 var 5 ghz şuan ama sen 5.2 yapmışsın canım çekti valla
  • Elimde konu sahibi arkadaşın sistemine çok yakın bir sistem var ve stok soğutucu ile kullanıyorum kasa ve havalandırma gayet yeterli ve 4.2 gibi bir değerde kullanmak istiyorum nasıl ayar yapmam lazım ? Buradan detaylı inceleyebilirsiniz.

http://valid.x86.fr/2ehyw8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muaz1984 -- 9 Kasım 2016; 2:1:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.