Şimdi Ara

2500k@5ghz yapanlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dark w120 sıvı sogutma aldım yarın elimde olucak şimdiden ayarları soriyim biosta power limit diye 2-3 tane ayar var onlar auto da mı kalsın yoksa youtube da izledim biri hepsini 250 yapmıştı bende 250 mi yapiyim birde çarpan olarak 50 yapıcam mecburen çünkü anakart 102 bclk dan sonra sapıtıyor olmassa 49 çarpan ve bclk yıda 102 yaparım kimi 1.38v de 5ghz stabil diyo kimi 1.5v veriyo bakalım bizimki napicak.
    ince ayar önerisi olan varsa buyursun.

• O zaman 1.38 de 5ghz dene olmazsa 1.5 de dene (saglam sogutucun yoksa sakin o kadar arttirma voltaji)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.5 işinizi görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence blok fazla kurcalama çok zor blok artirarak stabilite yakalamak çarpanla 1.5v kadar gidebildiğin kadar git sonra blok denemeleri yap.ln2 sivi azot kullananlar bile pek kurcalamiyor blok ayarlari çok çok ince ayar istiyor ve fan şart kuzey güney köprüsü üstüne ve pci-e bütün köprüler hizlancaği için ekran karti bile sapitabiliyor denedim başima geldi ondan biliyorum sabertooth anakart şart 5ghz +blok kurcaliycak iseniz 60 70leri görüyordum (işlemci değil anakart sicakliği) ben bende 2500k varken blok artirdiğimda 5ghz +
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.