Şimdi Ara

2500k Anakart Seçimi (P67A-UD4-B3 Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba neden ASUS P8P67 serisi önerilmiyor? Açıkcası ben MSI'a güvenmiyorum. Benim önerim ASUS P8P67 olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GooodJob -- 28 Nisan 2011; 16:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Acaba neden ASUS P8P67 serisi önerilmiyor? Açıkcası ben MSI'a güvenmiyorum. Benim önerim ASUS P8P67 olacaktır.

asustan ağzı yananlar toplasan msi kadar vardır en sorunsuzu gigabyte asus anakartta dünya genelinde 700 küsür ürün almışken gigabyte 3600 küsürdür ve dünyanın en çok ödül alan anakart üreticisidir

• Bütçen iyise

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/gigabyte-ga-p67a-ud5-intel-p67-b3-lga-1155-ddr3-usb-3-0-sata-3-atx-anakart.html

önerim bu kart olur birde sana şöyle bir uyarıda bulunayım daha öncede MSI anakart kullanıyordum sık sık sorunlar çıkıyordu pcde sonunda kart gitti bozuldu gigabyte taktılar ve çok memnunum bence en iyi anakart üreticileri asusu denemedim o konuda birşey söyleyemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Acaba neden ASUS P8P67 serisi önerilmiyor? Açıkcası ben MSI'a güvenmiyorum. Benim önerim ASUS P8P67 olacaktır.

asustan ağzı yananlar toplasan msi kadar vardır en sorunsuzu gigabyte asus anakartta dünya genelinde 700 küsür ürün almışken gigabyte 3600 küsürdür ve dünyanın en çok ödül alan anakart üreticisidir

Kesinlikle laf sokmak anlamında sormuyorum bunu. Ne yazmak istediğinizi anlamadım. Asus 700 küsür ürün almışken ne demek? 700 çeşit ürünü vardır mı demek istediniz acaba?

• hayır güzel kardeşim gigabyte ürettiği anakartlarda 3600 küsür ödül almış mesele p35 modeli için asususnda ödül alan modellire var ama gigabyte kadar başarılı gigabyte kadar güvenliri değiller aldığın anakart asusun ödül almış anakartıda olabilir ama genel olarak en sağlam gigabyte bu hem kullanıcı yorumlarıyla hemde aldığı ödüllerle bunu kanıtlıyor
  • Dün akşam itibariyle Msi P67 GD65 kullanmaya başlamış bulunuyorum. Fazla inceleme vaktim olmadı fakat şu an için O.C yapmak tam bir çocuk oyuncağı diyebilirim. Bios'a girmeyi bilmeyen biri için anakart üzerindeki O.C. Genie anahtarına basmak yeterli. Mesela benim i5 2500K'yı 4.2 Ghz yaptı başka hiç bir şeye dokunmadan. Bundan önce de Msi marka anakart olarak altı yıl 865P Neo2 kullandım. İki kasa değiştirdi o garip anakrt ve montaj sırasında da çatlak oluştu işlemci yuvasında (ya da çevresinde). Arada bir işlemci fanını oynatarak kullanıyordum...

quote:

Orijinalden alıntı: CorleoneXT

msi ı bu seride kullanmadım bilemem ama 965 neo f msi dan soğutmuştu beni. ud3 deki ses kartı ki en ucuz kartı p67 gigabyte ların alc 892. sitelerde felan 889 geçiyor ama bendeki kart 892.
    efi tarzı biosu olsa güzel olurdu ama koymamışlar. biosa çokça uğranmadığından sorun yaratmıyor pek. oc genie türü şeylerde kalbur üstü overclockçuyu bozar ama anlamayanlar için güzel bir özellik. koysalarmış iyi olurmuş. ayrıca military class yazısına pek güvenmemek lazım military class 870 ler yandı bu forumda bile yanlış hatırlamıyorsam.
    bana göre eksiklikleri:
    -bu anakartı bağlarken mesela asusta ufak bir parça çıkıyor hdd led power switch felan o parçaya takıp onu direk anakarta oturtuyorsunuz o yok ufacık plastik birşey koysalar ne olurduki.
    -efi biosu yok gene olsa güzel olurdu.
    -sata çıkışları yatay değilde ikey konumlandırılmış. tam ekran kartı fanının altına geliyor. pek etkilemiyor ama hiç kablo olmasa daha hoş olurdu.
    -şuanki biosda biraz vdroop sorunu var. b2 revizyonundada vardı biosla biraz düzeltildi. yeni bios beklemedeyiz.
    -sli desteği yok hoş olsada ben kullanmayacağım ama kullananlar olabilir. cf desteği var ama ben kullanmayacağım tabiki.

bana göre artıları
    -ortalama bir kullanıcı için gayet güzel stabil kart
    -çift bios desteği var. msi da bu gd65 de başlıyor (2 kart arası 70-80 lira fark var) asusda yok bildiğim kadarıyla. geçmişte 2-3 kere anakart göçerttiğimden benim ilk aradığım özelliklerden
    -fiyatı en düşük kartında bile fena sayılmayacak overclock potansiyeli. 1,3 v 4,5 ghz kullanıyorum işlemciyi. voltajı yükseltsek daha gideri vardır denemedim .

P67 GD65'te;
    Bahsettiğiniz Power-Reset-Hdd led vs. arasındaki köprü aparatı var.
    Efi bios uygulaması var. Türkçe yapıp kullanamayınca İngilizceye çevirdim tekrar.
    Sata çıkışları dikey. Buradaki resme bakabilirsiniz. Kutu içeriğinde hem L hem de düz uçlu Sata kabloları mevcut.
    Vdroop'u test etmek nasip olmadı henüz (0,1 - 0,4 V arası sorun oluyorsa, olmayan anakart var mı bilmiyorum).
    C.F ve SLI desteği var.

• Parasi olana super kart

MSI P67A-GD80 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-p67a-gd80-b3-revizyon-intel-lga-1155-ddr3-usb-3-0-sata-3-atx-anakart.html

Havale
    %6 indirim
    472,08 TL (KDV Dahil)
    Stok Durumu
    Stokta Var, Ücretsiz Kargo

• 200 tl az mi yahu dikkatli yorum yapiniz,6 tane usb 3 var gd80 de,

(beyin bedava)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Parasi olana super kart

MSI P67A-GD80 (B3 Revizyon) Intel LGA 1155 DDR3 USB 3.0 SATA 3 ATX Anakart

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-p67a-gd80-b3-revizyon-intel-lga-1155-ddr3-usb-3-0-sata-3-atx-anakart.html

Havale
    %6 indirim
    472,08 TL (KDV Dahil)
    Stok Durumu
    Stokta Var, Ücretsiz Kargo

140 TL farkla üçüncü Pci-Ex. slotundan başka bir fark göremedim. Benim gibi SLI ya da C.F düşünmeyen biri için P67 GD65 bile çok sayılır.

• Gozluk verelim arkadasim,6 tane usb 3+cift lan var,paket icerigi zengin,kendinize bahaneler hazirlamayin,ben oneri verdim alin demedim,kartlari kotulemek kime ne kazandirir,kendinize gore yorum yapiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Gozluk verelim arkadasim,6 tane usb 3+cift lan var,paket icerigi zengin,kendinize bahaneler hazirlamayin,ben oneri verdim alin demedim,kartlari kotulemek kime ne kazandirir,kendinize gore yorum yapiyorsunuz.

Neden kötüleyeyim ki, kullanıcak kişiye göre değişir çift lan ve altı tane Usb 3.0 (Usb 3.0 Flash disk kaynıyor değil mi piyasada?). 140 TL daha verecek bir fark yok demek istediğim (anlayan için). Ayrıca o Usb 3.0 portların çiplerini hala Nec üretiyor (kötüdür demiyorum, sıcak baktığım bir firma değil). Alacak arkadaş için şart özelliklerse bunlar zaten eyvallah. Hoş, bir cevap bile yazmamış daha... Yorumlar tabiki sahibine aittir, İsmail Hakkı adına mı yorum yapacağız?
  • İlgilenen herkese teşekkürler.

seçimim P67A-UD4-B3 oldu. bu forumda ve diğer forumlarda yaptığım araştırmalar neticesinde bu kartı satın aldım.
    daha kartı kullanmadım ama çok kaliteli göründüğünü söyleyebilirim.

Herkese iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.