Gd 55 le 1tb samsungu aldim Vatan'dan 6 taksit 388 e geldi toplam guzel oldu valla :) Kasa ve monitor de alirsam bu is tamamdir
Hayırlı olsun hocam. Kasa ve monitör için de başvurabilirsiniz bana.
Tesekkurler hocam kasa konusunda galiba 600w ucuzlarindan birtane alicam sorun olmaz herhalde monitor konusunda tamamen kayibim hic bir fikrim yok 23'' ve led istiyorum ama :)
Hatta bugun bitmeden karar verebilirsem super olur su vatanda ki indirim kacirmiyim
quote:
Orijinalden alıntı: 31AsDeR
Tesekkurler hocam kasa konusunda galiba 600w ucuzlarindan birtane alicam sorun olmaz herhalde monitor konusunda tamamen kayibim hic bir fikrim yok 23'' ve led istiyorum ama :)
Bütçe?
Ikisi toplam 500-600 civari ama daha dusuk olsa da iyi olur yani :)
Gd55 aldim ya cok onemli degil benim icin ozellikleri herseyi birbirine baglasin yeter :)
CM Scout 650W 80+ Kasa önerim bu fakat monitör hakkında yardım edemeyeceğim galiba... Yeni konu açarsanız bir ay sonra cevaplanır. DH'de kimse monitör konularına bakmıyor.
Kasaya bu kadar para verme taraftari degilim acikcasi ya 150 200 e bulamaz miyim is gorcek birsey
quote:
Orijinalden alıntı: 31AsDeR
Kasaya bu kadar para verme taraftari degilim acikcasi ya 150 200 e bulamaz miyim is gorcek birsey