Şimdi Ara

2500K ve GTX560'a uygun anakart ve kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 31AsDeR

Gd 55 le 1tb samsungu aldim Vatan'dan 6 taksit 388 e geldi toplam guzel oldu valla :) Kasa ve monitor de alirsam bu is tamamdir

Hayırlı olsun hocam. Kasa ve monitör için de başvurabilirsiniz bana.
  • Tesekkurler hocam kasa konusunda galiba 600w ucuzlarindan birtane alicam sorun olmaz herhalde monitor konusunda tamamen kayibim hic bir fikrim yok 23'' ve led istiyorum ama :)
  • Hatta bugun bitmeden karar verebilirsem super olur su vatanda ki indirim kacirmiyim
  • quote:

Tesekkurler hocam kasa konusunda galiba 600w ucuzlarindan birtane alicam sorun olmaz herhalde monitor konusunda tamamen kayibim hic bir fikrim yok 23'' ve led istiyorum ama :)

Bütçe?
  • Ikisi toplam 500-600 civari ama daha dusuk olsa da iyi olur yani :)
  • Vatanda inrimden yararlan git MSI P67A GD65 almanı tavsiye ederim kesinlikle kaçırma.
  • Gd55 aldim ya cok onemli degil benim icin ozellikleri herseyi birbirine baglasin yeter :)
  • CM Scout 650W 80+
    Kasa önerim bu fakat monitör hakkında yardım edemeyeceğim galiba...
    Yeni konu açarsanız bir ay sonra cevaplanır. DH'de kimse monitör konularına bakmıyor.

• Kasaya bu kadar para verme taraftari degilim acikcasi ya 150 200 e bulamaz miyim is gorcek birsey
  • quote:

Kasaya bu kadar para verme taraftari degilim acikcasi ya 150 200 e bulamaz miyim is gorcek birsey

Dark Evo (HighPower 600W)
  • Kasa olarak aopen es45j modelini öneririm .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.