Şimdi Ara

2500TL +-400 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2500 tlye yakin olarak oyun laptopu istiyorum yaza dogru alicam bf4 gibi fps oyunlarinin hastasiyim.Delice oynarim oyunlari sabag 5 de kalkar kahvaltimi alirim 8e kadar oynerken aada bi atistiririm aksama kadar oynarim isinma problemi olursa cok olmasin istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzReal08

Yaklasik 2500 tlye yakin olarak oyun laptopu istiyorum yaza dogru alicam bf4 gibi fps oyunlarinin hastasiyim.Delice oynarim oyunlari sabag 5 de kalkar kahvaltimi alirim 8e kadar oynerken aada bi atistiririm aksama kadar oynarim isinma problemi olursa cok olmasin istiyorum.

http://ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-2pc-460xtr-apache-notebook-pmu327738

bu modelede bakabilirsin metal kasa ısınma sorunun olmaz

• 1 cigolayt rem var kesin geta beş açar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sakarya_54

quote:

Orijinalden alıntı: AzReal08

Yaklasik 2500 tlye yakin olarak oyun laptopu istiyorum yaza dogru alicam bf4 gibi fps oyunlarinin hastasiyim.Delice oynarim oyunlari sabag 5 de kalkar kahvaltimi alirim 8e kadar oynerken aada bi atistiririm aksama kadar oynarim isinma problemi olursa cok olmasin istiyorum.

http://ebrarbilgisayar.com/msi-ge70-2pc-460xtr-apache-notebook-pmu327738

bu modelede bakabilirsin metal kasa ısınma sorunun olmaz

Yardim icin tesekkurler sizin sayenizde yeni pcmi buldum benimde aklimda msi vardi ama nasil bi model aradigimi bilmiyodum en azindan aklimda bi fikir olustu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _sakarya_54 kullanıcısına yanıt
    Guzel bilgisayar fakat 2800 verip i5 almak mantikli gelmiyor. 15,6 olsa i7 2800 olsa alinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mck94

Guzel bilgisayar fakat 2800 verip i5 almak mantikli gelmiyor. 15,6 olsa i7 2800 olsa alinabilir.

Pekisizin bulabilceginiz aradigim ozzelliklerde guzel bi pc varmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobilya 2000/500 >>>> 100 Tl
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Monster abra a5

• DonanımHaberTavsiye kullanıcısına yanıt
    Gercekten 2600₺ olanin kasasini inceledim cok kotu.

• AzReal08 A kullanıcısına yanıt
    Victor g451 dusunuyorum. Butceni asmazsa 2899₺ olan monsterlar cok guzel. Hem 860m var hem de ince.

• Merhaba arkadaşlar.. Media Markt dan yaklaşık 7 ay evvel Asus 4700hq 16gb tam model notebook almıştım ve menteşesinde bir sıkıntı çıktı pc gayet normal çalışıyordu bende garantiye gönderdim ve bir kaç gün önce değişim kararı geldi..
    Bende yerinr Acer aspire v17 modelini almayı düşünüyorum fakat acil paraya ihtiyacım var Gaziantep media Markt dan 3000 TL olarak bu pc yi veya başka bir tane almak isteyenlere indirim yapmayı düşünüyorum nakit olarak.. İlgilenenler pm numara bırakabilirler iyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.