Şimdi Ara

2500TL~ Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    laptopun üzerindeki her iki ram slotunun dolu olması gerekiyor

• Birde bu ürün gözüme çarptı şimdi. Benchmarklarda ryzenden biraz daha iyi performans gösteren bir işlemciye sahip. Fakat cihaza ait bir inceleme bulamadım kasa galiba diğer Hp modeli ile aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Interesting Thing kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende gördüm bunları uhd 620 de gayet iyi hatta benchmarklarda vega.3 ü geçmiş ama ısınma falan yapıyor mu hiç bir inceleme göremedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşlemcinin intel olması iyi fakat şimdi Hp Ryzenli modelde güzel indirim var gittigidiyorda. Banka kartım izin vermiyor iki üç gündür almaya çalışıyorum alamıyorum. Aradaki 300 Liraya değmeyecek gibi kullanım amacımıza bakarsak.

• Birde 3100tl ye 256ssdli ryzen 5 2500u lu Dell inspiron lar var üzerinde direk 2x4gb 2666mhz lik ramlerle birlikte geliyor benim gözüm bı yandan ona kaymıştı ancak cpu throttling olayı varmış bu ryzenlerda fanlar geç devreye giriyormuş sıcaklık yükseliyor ve işlemciye giden enerji kisilarak frekans düşüyormuş böyle olunca en kötü oyunda bile fps drop yiyormussun ryzenlar benim gözümden düştü bu olayları yüzünden gözümü 8.nesil intellere çevirdim hocam

• Şimdi açıkcası benimde aklımı bulandırdı bu i3 işlemcili ürün. Tek kafama takılan diğer ürünün kasasını görmüştüm güzel kaliteli hissiyatı veren bi üründü buda aynı kasaya mı sahip acaba tek onu sorguluyorum şuan.

Hocam birde metal kasalı ips ekranlı zed air 3 adlı laptopu gördüm n4200 pentium var ssd destekli bir bilgisayar sanırsam entegre grafik tarafında HD 505 var bunu alıp ssd taksam football manager albion online falan oynayamazmiyim? Testleri incelediğim de 4gb ramli n4200lü başka bilgisayarlarda 30fps sabitleyip LoL oynayanlar bile var . Eğer bunlar mümkünse cihaz ateş ediyor diğer n4200ler 1800den başlarken bu 1150₺

• Onu bilmiyorum lakin yeni attığım i3 işlemciye sahip Hp yi bugün satınaldım ürün kargolandı bile. Bankam çok uğraştırmıştı sizde ryzenle ilgili bu şekilde konuşunca intel olan ürünü aldım bakalım ne çıkcak. Problem yaşamayacağımı düşünüyorum ama hayırlısı :)

Hayırlı olsun hocam 😊ryzenlar ile ilgili kullanıcı yorumları çok kötüydü i3 kesinlikle daha iyi entegre grafik tarafında da üzmez inşallah en kısa zamanda 4gb ram daha ekleyin bence internette çok ucuz fiyatları ve garanti bozulmuyormuş.Ürün gelince bı inceleme beklerim buraya 😊

• Tabiki değerlendirmemi yaparım dilim döndüğünce :)

• Arkadaşlar bütçemi 3.5k ya kadar yukselttim yeni bir konu açmak istemedim bana 3 sene yetebilecek arıza ile falan canımı sıkmayacak 2kg altında laptop önerebilir misiniz LoL CS Albion Online FM bunları akici ve FPS drop yemeden oynayabilmem yeterli ssd şart

• quote:

Orijinalden alıntı: dsb37

Arkadaşlar bütçemi 3.5k ya kadar yukselttim yeni bir konu açmak istemedim bana 3 sene yetebilecek arıza ile falan canımı sıkmayacak 2kg altında laptop önerebilir misiniz LoL CS Albion Online FM bunları akici ve FPS drop yemeden oynayabilmem yeterli ssd şart
    3500 tl nakit alımdaki bütçeniz mi? Peşin Fiyatına 12 taksit falan yapıyor teknosa. Ben de laptop bakıyorum, peşin fiyatına 12 taksit olduğu için 4bin tlye kadar çıkardım bütçemi.
  • Halilo93 H kullanıcısına yanıt
    Evet bir tavsiyeniz var mı?

• Hocam görmemişim mesajını pardon, aldın mı laptop? Ben lenovo marka, i3 8. nesil işlemci radeon 530 2gb ekran kartlı, 256 gb ssd, 1tb hd laptopu 3bin tlye ekim gibi aldım. İşimi görüyor oyun vs oynamıyorum zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilo93 -- 31 Mayıs 2020; 22:32:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.