Şimdi Ara

2500TL'ye Monitörsüz PC Toplama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakartlarda pci slot oluyor rahatlıkla takabilirsin, x1 mi x5 slotu mu lazım ona bakman gerekiyor.

i5 6500 + B150 çipset + 8gb ram + Crucial 240gb ssd + R9 380X ya da R9 390 e.kartı duruma gtx970'te olabilir ya da yeni kartları beklersin + 600-650w kasa yeterli gelir.
  •  2500TL'ye Monitörsüz PC Toplama
    Bu şekilde olurmu kardeşim :) 100TL aştım ama bir sıkıntı yok.Daha iyi olurmu ilk sistme göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maisguelleidea614 -- 7 Haziran 2016; 13:50:52 >
  • Gayet iyi olmuş sorun yok sistem de
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Son bir sorum olucak.Çok sıktım meşgul ettim kardeşim kusuruma bakma.İlk sistemimde ondan.İşlemci için herhangi bir soğutucuya veya sisteme bir soğutucuya ihtiyaç varmı ? Elimde kalmasın şimdi yanar falan.Ve hatırladığım kadarıyla i5 işlemciler çok fazla ısınıyordu.Bazen kapatıyordu bilgisayar kendini.Öyle bir sıkıntı olmaz inşallah soğutucu olmadan demi ?
  • Stok fan yeterli gelir işlemciye, daha sonra 70-100 tl arası f/p bir soğutucu alabilirsin, çok sorun değil yani.
    Çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Anakartlarda pci slot oluyor rahatlıkla takabilirsin, x1 mi x5 slotu mu lazım ona bakman gerekiyor.

i5 6500 + B150 çipset + 8gb ram + Crucial 240gb ssd + R9 380X ya da R9 390 e.kartı duruma gtx970'te olabilir ya da yeni kartları beklersin + 600-650w kasa yeterli gelir.

Ses kartım 10 küsur senelik Creative Sound Blaster 24bit 5+1. Ozamanlar pci slotu tek tipdi diye hatırlıyorum. Üstad çok teşekkür ederim.
  • Hocam tekrardan merhabalar. Sistemi kendime göre düzenleyip son halini bu şekilde güncelledim. Ne düşünüyorsunuz ?

2500TL'ye Monitörsüz PC Toplama

Ekran kartını asus yerine sapphire r9 380x olarak güncelledim. Bir tık daha iyi gibi geldi.

Birde son olarak daha sonra almak için bu sisteme sizce uygun fiyatlı hangi monitör alınmalı ?

Kasayı toplama işlemini kendim yapmak istiyorum genel olarak bu işlerden anlarım sanırım zorlanmam diye düşünüyorum :)

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 8 Haziran 2016; 18:00:37 >

• Maisguelleidea614 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Size Gigabyte Z170-Gaming K3 model anakartımızı öneririz. Uzun yıllar hiçbir sorun yaşamadan kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla
  • Asus ve Sapphire arasın da fiyat farkı 5-10 gibi yani çok düşük ise tercihini değiştirebilirsin, aksi halde iki kartta da aynı gpu var, Sapphire'e de güvenebilirsin, sonuçta yılların markasıdır.

Toplamayı dikkatli ve sakin bir şekilde yaparsan sorunsuz bitirirsin işlemi, zaten dünya kadar video var bu konu da, takıldığın bir şey olursa bakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Asus ve Sapphire arasın da fiyat farkı 5-10 gibi yani çok düşük ise tercihini değiştirebilirsin, aksi halde iki kartta da aynı gpu var, Sapphire'e de güvenebilirsin, sonuçta yılların markasıdır.

Toplamayı dikkatli ve sakin bir şekilde yaparsan sorunsuz bitirirsin işlemi, zaten dünya kadar video var bu konu da, takıldığın bir şey olursa bakarsın.

Hocam 380 ile 380x arasında küçükte olsa bir fark olduğunu gördüm. Fiyat farkıda dediğiniz gibi sapphire olunca öyle uçuk olmuyor. 2500ün üstüne çıkabiliyorken 380x alayım dedim bende. Monitör kısmı hakkında bir fikriniz var mıdır acaba ?
  • Monitörü DVI çıkışlı olmak şartıyla bütçene göre seçebilirsin, genel de 21.5" olanlar 350 TL'den başlıyor, bulduğun modellerin en uygun fiyatları için arama motoru kullanabilirsin.

http://www.teknofiyat.com/
    Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sistemi bu şekilde sipariş geçicem. 21.5" monitör büyük ihtimal yeter. Dediğiniz gibi uygun bişey bulup (görünüşe göre viewsonic veya acer) ilerleyen aylarda onu alacağım. İyi forumlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sistemi bu şekilde sipariş geçicem. 21.5" monitör büyük ihtimal yeter. Dediğiniz gibi uygun bişey bulup (görünüşe göre viewsonic veya acer) ilerleyen aylarda onu alacağım. İyi forumlar dilerim

Hocam ayni sistemi bende aliyorum izninizle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmin kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam ne izni buyrun tabi. Sistem gayet aklıma yattı. Anakartı MSI B150M Bazooka modeline yükseltme tavsiyesi aldım fakat bence gerek yok. Şuanki anakart gayet yeterli. Bu şekilde siparişi verelim
  • quote:

Hocam tekrardan merhabalar. Sistemi kendime göre düzenleyip son halini bu şekilde güncelledim. Ne düşünüyorsunuz ?

2500TL'ye Monitörsüz PC Toplama

Ekran kartını asus yerine sapphire r9 380x olarak güncelledim. Bir tık daha iyi gibi geldi.

Birde son olarak daha sonra almak için bu sisteme sizce uygun fiyatlı hangi monitör alınmalı ?

Kasayı toplama işlemini kendim yapmak istiyorum genel olarak bu işlerden anlarım sanırım zorlanmam diye düşünüyorum :)

Şimdiden teşekkürler.

AYNISINI VATANDAN HESAPLADIM 3. LİRAYI GEÇTİ

• Rei Kon kullanıcısına yanıt
    Hocam eksende şuan dolar kampanyası var kurları sabit o yüzden böyle
  • quote:

Hocam eksende şuan dolar kampanyası var kurları sabit o yüzden böyle

bu sistemi anakartı msi 170 yapıp kendim bile toplayabilirim. eksen nasıl acaba güvenilir mi? kendim de toplayamam şimdi. media markt ta çalışıyorum bizimkilere toplatırım
  • Rei Kon kullanıcısına yanıt
    Hocam eksenden daha önce klavye falan almıştım. Sistem tavsiyeleride genelde eksen, sinerji tarzı sitelerden oluyor. Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
  • ana sayfa da reklam yapıyor sinerji görmüşündür hazır toplanmış sistem satıyolar bana çok mantıklı geldi. hazır şekilde alıyosun kafan ağrımadan.

şunu gözüme kestirdim. güven konusunu da aşarsam bunu almayı düüşünüyorum

http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs960-i5-6400-8gb-1tb-gtx960-pmu71239
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.