7850 2Gb, 1fps için 40tl daha ekleyip 660 zotac da alabilirsin. ama sapphire select club la zaten 200tl degerinde oyunlar kapabiliyorsun
ben vga monitor kullanıyorum bunda sorun olduğunu söylediler. zaten alsamda kasamda sorun yaratabilir çift fanlı kasama sığarmı bilmiyorum
VGA sorunu abartılıyor
2gb yerine 1gb olanı alsam fiyat açısından daha uygun olduğu için çok fark edermi ? ve dalgalanma olsa götürsem alırlar mı 2yıl birebir değişim garantisi diyor ama aynı ekran kartını mı geri vericekler?
quote:
Orijinalden alıntı: secokul
quote:
Orijinalden alıntı: TurboCore
7850 2Gb, 1fps için 40tl daha ekleyip 660 zotac da alabilirsin. ama sapphire select club la zaten 200tl degerinde oyunlar kapabiliyorsun
hd 7850 2 gb sahibiyim bende ama hiç kapamadım oyun sapphire select clubtan :).
Oyun geldiği anda sapphire ayarlarına girip ülkeyi o promosyonun ülkesi seçeceksin okey diyeceksin kapacaksın
quote:
quote:
quote:
Oyun geldiği anda sapphire ayarlarına girip ülkeyi o promosyonun ülkesi seçeceksin okey diyeceksin kapacaksın
oo eyv :) peki şu sıralarda hiç varmı oyun? kapabilseydim keşke bi tane :)
quote:
Orijinalden alıntı: Assising
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Assising
quote:
ben vga monitor kullanıyorum bunda sorun olduğunu söylediler. zaten alsamda kasamda sorun yaratabilir çift fanlı kasama sığarmı bilmiyorum
VGA sorunu abartılıyor
2gb yerine 1gb olanı alsam fiyat açısından daha uygun olduğu için çok fark edermi ? ve dalgalanma olsa götürsem alırlar mı 2yıl birebir değişim garantisi diyor ama aynı ekran kartını mı geri vericekler?
Dalgalanma olsa almıyorlar. Ben gönderdim, hafif vardı, 1TEMMUZda geldi kart, 4haziranda vermiştim. not düşmüştüm kartı vga da test edin diye. Bana verdikleri cevap aynen:
KARTTA HERHANGİ BİR PROBLEM TEST EDİLMEDİ. TEST OK - EKSTRA GRAFİK TESTLERİNDE YAPILAN İNCELEMELERDE KARTTA BİR PROBLEM BULUNAMADI.
Ben de kartı geri gönderdim. eğer 3 kere gönderirsem değiştirmeleri zorunlu. yoksa tüketici haklarına gidicem
1GB alırsan ULTRA ayarlardan bazılarını kısmak zorunda kalırsın. yani full hd de high oynayabilecekken crysis3 te medium oynarsın bellekten dolayı. ama 8gb ram in varsa zaten hypermemory ile 5.6oluyor 8gb ramin varsa 1gb ını al
quote:
quote:
quote:
quote:
oo eyv :) peki şu sıralarda hiç varmı oyun? kapabilseydim keşke bi tane :)
maalesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme