Şimdi Ara

250TL'ye Ekran Kartı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Orijinalden alıntı: Assising

quote:

7850 2Gb, 1fps için 40tl daha ekleyip 660 zotac da alabilirsin. ama sapphire select club la zaten 200tl degerinde oyunlar kapabiliyorsun

ben vga monitor kullanıyorum bunda sorun olduğunu söylediler.
    zaten alsamda kasamda sorun yaratabilir çift fanlı kasama sığarmı bilmiyorum

VGA sorunu abartılıyor

2gb yerine 1gb olanı alsam fiyat açısından daha uygun olduğu için çok fark edermi ?
    ve dalgalanma olsa götürsem alırlar mı 2yıl birebir değişim garantisi diyor ama aynı ekran kartını mı geri vericekler?

• quote:

Orijinalden alıntı: secokul

quote:

7850 2Gb, 1fps için 40tl daha ekleyip 660 zotac da alabilirsin. ama sapphire select club la zaten 200tl degerinde oyunlar kapabiliyorsun

hd 7850 2 gb sahibiyim bende ama hiç kapamadım oyun sapphire select clubtan :).

Oyun geldiği anda sapphire ayarlarına girip ülkeyi o promosyonun ülkesi seçeceksin okey diyeceksin kapacaksın
  • quote:

quote:

quote:

Oyun geldiği anda sapphire ayarlarına girip ülkeyi o promosyonun ülkesi seçeceksin okey diyeceksin kapacaksın

oo eyv :) peki şu sıralarda hiç varmı oyun? kapabilseydim keşke bi tane :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben vga monitor kullanıyorum bunda sorun olduğunu söylediler.
    zaten alsamda kasamda sorun yaratabilir çift fanlı kasama sığarmı bilmiyorum

VGA sorunu abartılıyor

2gb yerine 1gb olanı alsam fiyat açısından daha uygun olduğu için çok fark edermi ?
    ve dalgalanma olsa götürsem alırlar mı 2yıl birebir değişim garantisi diyor ama aynı ekran kartını mı geri vericekler?

Dalgalanma olsa almıyorlar. Ben gönderdim, hafif vardı, 1TEMMUZda geldi kart, 4haziranda vermiştim. not düşmüştüm kartı vga da test edin diye. Bana verdikleri cevap aynen:

KARTTA HERHANGİ BİR PROBLEM TEST EDİLMEDİ. TEST OK - EKSTRA GRAFİK TESTLERİNDE YAPILAN İNCELEMELERDE KARTTA BİR PROBLEM BULUNAMADI.

Ben de kartı geri gönderdim. eğer 3 kere gönderirsem değiştirmeleri zorunlu. yoksa tüketici haklarına gidicem

1GB alırsan ULTRA ayarlardan bazılarını kısmak zorunda kalırsın. yani full hd de high oynayabilecekken crysis3 te medium oynarsın bellekten dolayı. ama 8gb ram in varsa zaten hypermemory ile 5.6oluyor 8gb ramin varsa 1gb ını al

• quote:

quote:

quote:

quote:

oo eyv :) peki şu sıralarda hiç varmı oyun? kapabilseydim keşke bi tane :)

maalesef

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.