Şimdi Ara

256 dual kit ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarımda ddr400 256 mb ram var yani 256*2 markası twinmos. onların yanına aynı marka 512 mb dual kit taksam 1,5 gb olacak bana yeticek o da. asıl 1 gb dual kit almak istiyorum ama çok pahalı oluyo o yüzden alamam. onu yerine aynı marka 512 dual kit bulamazsam aynı marka 1 gb yada başka marka 512 dual kit taksam eski ramleri de görürmü acaba bilgisayar ? yardımcı olabilecek varmı acaba

• Anakartinizin marka ve modelini yazarsaniz yardimci olabilirim.
  • asus a7 v880 olması lazım 4 ram slotu var ama bir dual kit ve bir tek ram takarsam üçünü birden görürmü bilemiyorum .saolun
  • Aynı marka olmasını hızda sorun yaratmasın diye öneriyorlar. Kingston gibi iyisinden olduktan sonra çalışmamazlık yapmayacaktır. Örneğin ben 2 Twinmos ve 2 Kingston'ı Dual olarak birlikte sorunsuzca kullanıyorum.

Eski RAM'leri görmeme diye bir sorunun olmaz. Yalnızca RAM sayısını 3 yaptığında Dual özelliği kaybedersin, bu durumda RAM'lerin üzerinde yazan hızda çalışırlar, 333-400 gibi..
    Bu nedenle Dual Channel olsun diye 2x512, 2x1 GB gibi kullanmaya çalış.

Ve yukarda yazdığıma ek olarak; illa Dual Kit alman da şart değil. Aynı bilgisayarcıdan alacağın, aynı hızdaki 2 tane 512 bellekle de sorunsuzca dual channel yapabilirsin (kanıt bendekiler).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselcuks -- 12 Şubat 2008; 21:36:54 >
  • saolun bilgiler için rahatlatım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.