Şimdi Ara

25m2 odaya 12.000 btu zorlar mı? bu hafta takılacak önemli... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mşah

geçen hafta 12 lik midea optimum klima aldım 1600 tl bilmiyorum pahalıya mı aldım ucuza mı ama araştırdığım kadarıyla en uygunu buydu. kullandığım oda 24 mt2 tek cephesi açık pencereler alüminyum doğrama normal cam. klimayı 28 C de kullanıyorum sadece klimaya bağlı sayaç taktım ve gece saat 10 dan sabah 10 kadar 12 saat içinde 2 KW harcamış. klimanın kötü yanları iç ünitenin minimum fan devri çok yüksek, kompresörün sesi bayağı duyuluyor sanırım iç üniteden yankı yapıyor. klimanın dış ünitesi 3-4 dk çalışıp kapanıyor 5-10 dk sonra tekrar çalışıyor sanırım içerisi yeteri kadar soğudu için daha fazla tasarrufa geçemiyor ve kapanıyor

hesabınız yanlıştır hocam ya da sayacınız.piyasada en iyi diye bilinen mitsubishi yada toshiba bile 12 saatte 2kw tüketemez. daha sağlıklı bir sonuç için siz bir daha ölçüm yapınız bence.

• pathfinder481 P kullanıcısına yanıt
    dış ünite sürekli çalışmadığı için dur kalk yaptığından o kadar tüketmiş. 24 saatlik kullanımda 5 kw tüketmişti. oda sıcaklığı 28 C de olduğundan hemen soğutup kapanıyor. saat tuttum dış ünite 6 dk çalışıyor 10 dk duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mşah -- 20 Ağustos 2014; 0:28:01 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.