Şimdi Ara

25mbit Sınırsız 99TL Kullananlar Bakabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: srsy

Siz 25 kullanıyorsunuz sanırım ikinci düzenleme ile 25 yerine 8 kullanacaksınız diye biliyorum. Ama 25-50 arası 16 sanırım. O netleşmedi heralde.

yok 50 deydim,iyi ekstra para ödemiceksem iyi ya
    Sanırım 2 türlü oldu biri kota diğeri akk gibi bişi
  • üç beş gün önce 25'ten 100e geçtim, bugün superonline'ı aradım bi erkek çıktı, 175gb'a ulaşınca hızınız 24mbps'a düşecek dediler,

kesin bilgi mi diye sordum kesin dediler. firmanın fiyat taahhütü olduğu için ekstra bir ücretlendirme söz konusu değilmiş. birde 2-8 arası hız artacak dediler.

yani bu kadar net konuşunca kotayı sormak aklımdan çıktı,

daha sonra iki kez daha aradım, kota için 2sindede bayan çıktı net bilgi veremiyoruz, yarın belli olacak dediler, bir kaç kez daha arayıp teyit etmeye çalışacağım sizlerde arayın belki çağrı merkezindeki herkes eğitim almamış olabilir diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariachi Vaquero kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler.

175 GB doldurduktan sonra 24 Mbps sıkıntı değil fakat upload tarafının 1 Mbps'ye düşmesi beni düşündürüyor.

hala geçip geçmeme konusunda kararsızım.
  • ekremmert44 E kullanıcısına yanıt
    Herkes biliyor.herkes paranin karsiligini istiyor herkes ucuza kotasiz hizli internet istiyor.olayi kendi capinda dusunme.millet cahil degil bilesin.kimse kota istemiyor.herkes youtube kullaniyor.bunun bu hale gelecegini data kullaniminin artacagini bu iss ler bilmeli yatirim yapmaliydi.savunmana bak arkadasin

• Arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın, geçen var mı 25 sınırsızdan 100*175'e ? 3 yıl taahhüt var, 2 gün sonra çıkıp 175 gb sonrası her gb 1 lira diyebilirler mi ?

+ 175 gb ı geçtikten sonra hız 24'e düşecek, fakat ay sonuna kadar gece 2 ile 8 arası tekrar 100'e mi yükselecek ??
  • Barış Can kullanıcısına yanıt
    Diyemezler, Superonline tarafında böyle bir şey olmayacak.

175 GB dolduktan sonra hız 24Mbps'ye düşecek. Fakat Upload hızıda 1 Mbps'ye düşecek.

Eğer kotayı doldurduktan sonra upload kısmı sizin için sıkıntı teşkil etmeyecekse düşünmeden geçebilirsiniz.

Aksi durumda 25Dow/5Up sabit öneririm. (yayın,youtube vs işleriniz var ise)

EDIT: Ben kendi adıma söyleyeyim. Sanırım 25/5 AKK'siz devam edeceğim. Uploadlık bir işim olursa 1 Mbps ile kanser olmayalım. Aylık download ortalamam 400-450 GB civarı.
    Kendi download ortalamanıza bakıp geçip geçmeme konusunu düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 1 Mayıs 2017; 19:41:42 >
  • Ratio kovalamıyorum, youtuber değilim dolayısıyla 1mbit upload bana yeterli sanırım. Peki kotayı geçtikten sonraki günler her gece tekrar 02-08 arası 100 mbit e yükselecekse hız, upload hariç 25/5'de kalmak saçma olacak.

Aylık minimum 500 gb down var :/ max 50 gb up

edit: hatta Martta 28 up var, şubatta 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can -- 1 Mayıs 2017; 19:58:34 >
  • 25/5 den 24/1 e geçmek çok mantıksızca.
    Zaten adam gibi asılırsan günde 250gb indirebiliyorsun 25mbit ile.
    175gb için 100mbit olmasının hiç bir espirisi yok. Gece 02-08 gene 100 olsa neye yarayacak? Uploadın 1 mbit olması sadece yayın değil, skype görüşmesinden tutunda dosya yüklemeye kadar herşeyde sizi kabız eder.

akk sonrası upload hızını 1 mbitte tutan Superonline a burdan YAZIKLAR OLSUN diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 1 Mayıs 2017; 20:30:38 >
  • valla 25mbit aknsizden 100mbit akn'li pakete geçtim. zaten 2-3günde aknyi doldurup normal zamanlardaki hızıma geri dönerim. upload için zaten seedbox kullanıyorum. beğenmezsem önümüzdeki ay tekrardan akn olmayan pakete geçiş yaparım. geçiş yapma hakkını da kaldıracaklarını zannetmiyorum.
  • 100 mbit 150 akk kullaniyorum gecen ay gecmistim arti 4k tv plus.. Suan gayet avantajli oldu 99 tl hem geceleri 100 mbit hergece,hemde gunduz 24 mbit 7/24

• 36 ay sözleşme çok ciddi bir süre.

Korkmayın bahsettiğiniz şekilde o tarz bir hamle yapamazlar yaparlarsada tüketici mahkemesi ile sözleşmenizde olmayan bir maddi tarife değişikliği beni bağlamaz dersiniz.

Fakat şöyle bir sıkıntılı kısmı var;

36 ay sözleşme;

Bugün yapsanız 02.05.2017'de , 02.05.2020'ye kadar aynı tarifeye aynı fiyattan bağlanmak demek.

Btk'nın 2019'da Akk'yi kesin ve net bir şekilde kaldıracağız söylemi mevcut. Hadi gerçekleştiremediler diyelim en iyi ihtimalle şartlar %20 iyileştirilecektir (büyük bir kriz,siyasi kötü senaryolar veya beklenen büyük ekonomik çöküş yaşanmadığı sürece). Haliyle ciddi bir süre maddi olarak fazla para ödenilebilir.

Fakat bir de tam tersi bir ihtimal ile dediğim gibi fiyatların ciddi düzeyde artması veya akklerin kâr marjlarını ciddi düzeyde düşürmesi ( iss'ler yurt dışı üzeri bağlantılara veri miktarına bağlı ) buna bağlı olarak tarife fiyatlarında ciddi artış görülebilir.

Kestirebilmek zor. Fakat 36 ay sözleşme ciddi bir süre.

• 36 ay süre tabi çok ama paradaki değer kaybı,apple tv ücreti ve 2018sonunda akk'nin kalkma planı derken neredeyse 80-100lira arası bir fiyata en az 1.5 sene aknsiz 100mbit internet kullanmış olacağız.(tabi iss'ler bu konuda bir çakallık yapmazsa)

ayrıca bildiğim kadarıyla sözleşme kaç sene olursa olsun 1 seneden uzun sözleşmelerde tüketici heyetine başvurarak cayma hakkını kullanabiliyorsun.
  • bence de 36 ay mantıksız. 2019da ne olur belirsiz şu aşamada. apple tv ile ilgilenmeyen boşversin derim. 25 mbit zaten çoğu şey için yeterli, 100 mbit 175 olsa nolacak olmasa nolacak. 1 mbit upload da adamı gıcık edebilir duruma göre. ben şahsen 50 mbit gece kuşundan geçtim 25 mbite pek eksikliğini hissetmedim yarı hızın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 2 Mayıs 2017; 3:59:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.