Şimdi Ara

[26.07.2019][2+ YIL] Donanım Haber için GLOBAL Siyah Tema [330+ Kullanıcı][PORTAL] [v4.5] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
12
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BalıkYiyin

Hocam eline sağlık tam aradığım şey. Logoyu da koyu temalı yapabilir misin turuncu gözümü alıyor da.

Uğraşırım :) Şu anda bir guncelleme uçurdum, kontrol eder misin sıkıntı olmasın.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Güncelledim. Ortadaki mesajların olduğu kısmı siyah yapıp yanların rengini açmışsın. Bence ortayı azıcık açık yapıp yanları tam siyah yapsan daha hoş olabilir.
  • quote:

Güncelledim. Ortadaki mesajların olduğu kısmı siyah yapıp yanların rengini açmışsın. Bence ortayı azıcık açık yapıp yanları tam siyah yapsan daha hoş olabilir.

zaten öyleydi de bir yerde hata yaptım sanırım. alıntı sayfalarını da gece moduna uygunlaştırırken düzeltirim orayı da. teşekkürler.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Forum ana menüsü arka plan haricinde hala parlak ona da bir el atarsan sevinirim. İyi çalışmalar.
  • quote:

Ben teşekkür ederim. Forum ana menüsü arka plan haricinde hala parlak ona da bir el atarsan sevinirim. İyi çalışmalar.

temayı güncelledim, aslında dediğin şeyi yapmıştım ama format atınca gitti yükleyemeden. vizeler bastırmadan yapacağım.
  • quote:

Hocam eline sağlık tam aradığım şey. Logoyu da koyu temalı yapabilir misin turuncu gözümü alıyor da.

logo da siyah beyaz oldu.
  • En kısa zamanda deneyeceğim tekrardan. Elinize sağlık. Şu siyah imzalar koyu renkte ciddi sıkıntı çıkarıyor ama nasıl çözülür bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane Güzel Olmuş Ama Cevap Yaz Dediğim Zaman Açılan Yer Hala Beyaz Bunuda Siyah Yapmanı İsterim

[26.07.2019][2+ YIL] Donanım Haber için GLOBAL Siyah Tema [330+ Kullanıcı][PORTAL] [v4.5]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

En kısa zamanda deneyeceğim tekrardan. Elinize sağlık. Şu siyah imzalar koyu renkte ciddi sıkıntı çıkarıyor ama nasıl çözülür bilemem.

şu an çözdüm, hepsini normal yazı rengine zorluyorum. güncelleme attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Efsane Güzel Olmuş Ama Cevap Yaz Dediğim Zaman Açılan Yer Hala Beyaz Bunuda Siyah Yapmanı İsterim

[26.07.2019][2+ YIL] Donanım Haber için GLOBAL Siyah Tema [330+ Kullanıcı][PORTAL] [v4.5]

güncelleme ile böyle oldu. o sayfadaki butonları da adamakıllı bi şekle sokmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 9 Ekim 2017; 19:11:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Efsane Güzel Olmuş Ama Cevap Yaz Dediğim Zaman Açılan Yer Hala Beyaz Bunuda Siyah Yapmanı İsterim

güncelleme ile böyle oldu. o sayfadaki butonları da adamakıllı bi şekle sokmak lazım

Hocam turuncu yazıların tonunu bir tık açabilir misin? Okunması daha kolay olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Hocam turuncu yazıların tonunu bir tık açabilir misin? Okunması daha kolay olur.

eski renklerden artıklar var onları toparlarken ona da bakarım. yarın olacak ama en yakın.

• Up! v1.4:
    - Profil sayfalarına tema uygulandı.
    - Forum içindeki "En çok beğenilenler" bölümüne tema uygulandı.
  • v1.5
    - Anasayfaya gece modu uygulandı.
    - Sayfa genişliği çok az küçültüldü.

• gözüm bayram etti
  • ysnrysn Y kullanıcısına yanıt
    konu dışı erkekleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

gözüm bayram etti

anasayfa çok güzel oldu da forum görünümlerine ayar çekmem lazım, anasayfanın renk paleti bence çok iyi oldu
  • Up! v2.0
    - Renk paleti değişti
    - Mesaj yazma sayfasına tema uygulandı
    - Mesaj kutularına tema uygulandı
    - Bildirim kutusuna tema uygulandı
    - Daha önce eksik kalan birkaç yere tema uygulandı
    - Hatalar düzeltildi
  • arkadaşlar son güncellemeyi yayınlarken sorun olmuş, şimdi tekrardan gönderdim, ilk mesajtaki linkte tema sayfasından güncellemeniz gerekiyor.
  • başarılı çalışma.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.