oyun oynamak içinse sadece ekran kartı ram degişikligiyle kurtarabilirsin
amç oyun degil sistemi belki bir 3 sene daha taşımak ileriye ayrıca ben web tasarım işiylede ugraşıyorum biraz dolayısıyla birçok prgmı aynı aynda açmak zorunda kalıyorum oyüzden 256lık rami 1 gb yükseltim şimdi yakında yeni ofis ve işletim sistemi geliyor bunada hazırlık maksadıyla pcyi güçlendirmek istiyorum burada amaç 3 işlemci anakart ve ekran kartını degiştirmekdi tabi biraz cahil oldugum için gittim düşük mhzli ram aldık şimdi bunlarıda degiştirmek gerekiyor Rockford e göre ramlardeki hatayı yapmak istemiyorum oyüzden siz degerli arkadaşlarıma sormayı düşündüm
HDD'nde çok düşük sadece vista bile dünyanın gb'ını istiyor. Biraz önce dediğim gibi sistemi tümden satman lehine olacaktır.
komple sistem toplamayı 3 sene sonra düşünüyorum eger yüce rabbim ömür verirse çünkü okula başlıcak bir ögrenci için sıfırdan pc alıcagım hdd olayını Rockford 'un dedigi gibi bir ilave daha albilirim şuan bu sisteme biraz doping vermek niyetim buda bu üç parçanın degişmesiyle olacak çünkü yeni bir sistem kurmak en aza 15 milyardan başlıyor sanırım ve benim bütçem 3 parça için 500 ytl civarı
arkadaşlar birde amd olarak bir sistem önerin o kaça çıkacak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme