Şimdi Ara

26,25 TL Intouch 2.4A 1.2m MFI Lisanslı Strong Lightning Kablo (8015) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bi bundan bir de Anker PowerLine Lightning Kablo, MFI, Örgülü, 0.9m, Kırmızı aldım geçtim...

...
    amazon
    Anker PowerLine Lightning Kablo, MFI, Örgülü, 0.9m, Kırmızı
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B074H54WZV/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniadam -- 30 Temmuz 2020; 11:35:22 >

• Kablodan 2 ad aldim gayet iyi şarj ediyor. Uzunluk 1.2 m oda çok iyi. Dayanıklılık şu an çok iyi gibi gözüküyor. Bu fiyata bu kalite bence çok iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

Baseus halo kullanıyorum led ışıgı da var 18-19 liraya falan geldi amazon dan, bi ondan bi bundan alın derim.iki haftadır kullanıyorum baseus u bi sorun sıkıntı yok, bunu da kullanmaya başlayacağım.
    Ben de Baseus kablo almayı düşünüyorum ancak ısınıyor diyorlar. Siz de ısınma problemi var mı ? Ona göre alacağımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uldız

Ben de Baseus kablo almayı düşünüyorum ancak ısınıyor diyorlar. Siz de ısınma problemi var mı ? Ona göre alacağımda.

Alıntıları Göster
    Bende ısınma olmadı, orj adaptör ile kullanıyorum şarj işlemi bitince ya prizden çıkartıyorum yada kapatıyorum 3 lünün gücünü.kendi takılı kaldıgında sıcaksa hava biraz ısınmıs olabiliyor ama cok hafif ılık yani, öyle ısınma gibi bir sorunum olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kablo dışında kaliteli bir de şarj aleti öneriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellerimkirli

arkadaşlar kablo dışında kaliteli bir de şarj aleti öneriniz var mı?
    Yerinde olsam şöyle birşey denerdim kullanmadım ama fiyatı da çok uygun bence

Bunlar dısında 50 lira civarına spigen ugrenn xiaomi anker markalarını da tercih edenilirsin, qc 3.0 lazımsa daha üst modelleri de var.xiaomi nin birçok powerbank kulaklık ve araç içi bluetooth şarj aletini kullandım memnunum bi yamuğunu görmedim evdeki priz gibi şarj edebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.