Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 26 adet Orijinal DVD film. Spiderman, MI2, 4400, Otobüs, Potiche Satın Al 20 Mayıs 2019 12:49 1 1 26 adet Orijinal DVD film. Spiderman, MI2, 4400, Otobüs, Potiche Merhabalar,Eğer hepsini almak istemiyorsanız, dileğinizi bana iletiniz ve fiyat ayarlaması yapalım.16 tanesi izlenmemiştir. Hatta birçoğunun jelatini dahi üzerindedir.Aşağıda listelemiş olduğum orijinal dvd filmlerimin bazılarının üretimi yoktur. Sıfır olmayanların durumları aşağıda verilmiştir. Fotoğraflardakilerin bazıları satılmıştır, aşağıda isimleri geçenler satıştadır.Filmlerden bazılarını seçmek ve kendinize set yapmak isterseniz yine haberdar ediniz. Kondisyonları: 5, 6 ve 7 olanlar yani düşük sayılabilecek olanlardaki çizik durumu, seyiri etkilememektedir.THE 4400 - ÜÇÜNCÜ SEZON (5 DİSK) - SIFIRMISSION IMPOSSIBLE 2 - GÖREVİMİZ TEHLİKE 2 - SIFIRTHE BALLAD OF JACK AND ROSE - TEHLİKELİ MASUMİYET - SIFIRTHE NIGHT LISTENER - GECENİN SESİ - SIFIRTHE MISSING - KAYIP - SIFIRMARGOT AT THE WEDDING - KIZKARDEŞİM EVLENİYOR - SIFIRTHE LAST CONTINENT - DÜNYANIN SONUNDAKİ KITA - SIFIRHERBIE HANCOCK: POSSIBILITIES - SIFIRSABOTEUR - SABOTAJCI - SIFIRDEUX JOURS, UNE NUIT - İKİ GÜN VE BİR GECE. - SIFIROTOBÜS - SIFIRCASTLE IN THE SKY - GÖKTEKİ KALE - SIFIRTHE BRIDGE ON THE RIVER KWAI - KWAI KÖPRÜSÜ - SIFIRSPIDER-MAN (2 DİSKLİ VERSİYON) - SIFIRKÜÇÜK GÜNAHLAR - SIFIRPOTICHE - KADIN İSTERSE KONDİSYON: 9 / 10 A SHOT AT GLORY - ZAFER VURUŞU KONDİSYON: 7 / 10THE REBOUND - AŞKIN YAŞI YOK KONDİSYON: 7 / 10 BEING JULIA KONDİSYON: 7 / 10TSUNAMI - FELAKETİN SONRASI KONDİSYON: 6 / 10THE OPEN ROAD - AÇIK YOL KONDİSYON: 5 / 10BLOOD DIAMOND - KANLI ELMAS (2 DİSKLİ VERSİYON) KONDİSYON: 5 / 10ASTERİKS OLİMPİYAT OYUNLARI'NDA KONDİSYON: 6 / 10ALPHA DOG - REHİNE KONDİSYON: 7 / 10OWNING MAHONY - KUMAR TUTKUSU KONDİSYON: 6 / 10SERIOUS MOONLIGHT - AY IŞIĞI KONDİSYON: 8 / 10 Niçin bilmiyorum ama ilanıma fotoğraf yükleyemedim, boyut hatası diyor ve farklı farklı boyutlarda denedim ancak yine olmadı. O nedenle ilanıma ait fotoğrafları şuradan görebilirsiniz.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-26-adet-orijinal-dvd-film-spiderman-mi2-4400-otobus-potiche-572109452/detay/Fiyat 85 TL'dir.Diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ROCKET LEAGUE 7000 kredi Steam cüzdan wallet, 165 TL mevcut. oyun alımı, vs.