Şimdi Ara

26 eylül TURKCELL sms kısıtlaması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zorunlu tatildeyim

vodafone kullanan mı kaldıkı şebekesinde sorun olsun.

voda kullanan sayılı kişi bile her yöne sms yollamaya korkuyor.

şebeke kalitesini yaptığı kampanyalar ile gösterir.
    voda buna cesaret edemiyor ki. nerde onda o cesaret.http://resim.donanimhaber.com/gallery.asp

Gerçekten aralarında kalite farkı var.Mesela baz istasyonlarında kullandıkları malzemeyi ele alalım bir enerji kesintisi olduğunda vodafonun aküleri en fazla 1-2 saat dayanabiliyor fakat turkcellin farkı burda bile görünüyor 4 -6 saat saha düşmeden idare ediyor.Kısa bir süre istasyon bakım işleri ile uğraşmıştım ordan biliyorum.Fakat bu özel günlerde trcellin bunu yapması hep uyuzuma gidiyo böyle günlerde vurgun yapıyorlar

• turkcell bu uygulamasına artık bir son vermeli . şiddetle kınıyorum
  • Ben nedense Turkcell i hâlâ haklı buluyorum. Günde 3 SMS den sonra hangi operatör sınırsız(1000adet) SMS veriyor? Bence Turkcell günde 3SMSden sonra ücretsiz olayını kaldırsın arkadaşlar da rahatlasın...

Not: Turkcell kullanıcısıyım.
  • Arkadaşım alın 300-3000 sms sorun yaşamayın :)

Turkcell dün gece bende sorunsuzdu..

Yaklaşık bir kişiyle 100-150 mesaj attım..Ne o ne ben sorun yaşadım
  • Dalgınlığıma geldi 20kontör kaptırdım , mübarek gün birşeyde diyemedik..1 bardak soğuk su üstüne...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 28 Eylül 2008; 4:55:16 >
  • Turkcell yaş tahtaya basarmı hiç yahu
  • gerçekten saçmaymış. ya faturalı kullanıpta haberi olmayanlar ne yapsın
    bende faturalı kampuscellim ama bana 300 yada 3000 sms yok sırf bu yüzden faturalıyı kapatıp bi tane kontorlu almayı düşünüyorum
    adaletsiz turkcelle
  • bi takmışsınız türkcell söyle böyle.Avea desen annemin hattı avea.4 mesaj atmış gönderilmedi dedi diye tekrar atmış yine gönderilmedi demiş.Sonra hepsi bi anda bi gitmiş.Fatura tabi artıyor.eğer 4 yerine 20-30 mesaj atsaydı ne olurdu düşünün.Vodafone deseniz zaten heryöne sms kampanyası yok.Millet telsimlilr arası bayram kutluyor

Türkcell yapıyor işte 60 knt ye 1 ay 3300 heryöne sms alabiliyorsunuz.Daha ne olsun.İstediğin herkese listendeki herkese 5 tane bayram mesajı gönder yine bitmez ve sorunsuz
  • 250 kontör e heryöne 1 kontör tarifesine üyeyim.
    Malum bugün bayram millete sms atmayı planlıyorum hâlâ 5 sms den sonra beleş mi acaba?
    Yoksa atmayacam da...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.