son güne kadar sosyale aban hocam. son gün bile 2-3 net yakalayabilirsin. geçen sene enis behiçli soruyu sabah okuyup yapmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
26 günde tm 10k | 19/26 (2. sayfa)
-
-
haklısın hocam ayt sos ve ayt geo basmam lazım bu ikisini sağlam yapsam ayt ye +10net eklenir bu da yeter zaten,tyt fende anca max 3 5 yapıyorum ama bu saatten sonra çok bakmam artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
edebiyat bi sekilde halloluyor da tarihten korkuyorum sınavda da 5d 5y yapmıştım
sınav gününe kadar (kültür ve medeniyet harici) osmanlı kuruluştan itibaren ramazan yetgin'i dinlemeni öneririm
ben de tarihte çok problem yaşıyordum ama izleyip günlük tekrar edince düzeldi
-
Hocam bu saatten sonra dinlenmez ya zaten videoları uzun az süre var yüzeysel tekrar edip bol branş denemesi çözmeyi düşünüyorum
limit el kitabından okuyup deneme çözüyorum hocam,öneririm
-
ramazan yetginden izlersen 45-50 video var eğer osmanlıyı saymazsak. günde 3-4 video izlesen 10-12 günde tekrar yaparsın hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C4D7E9EE -- 26 Mayıs 2023; 18:12:34 >
...
-
artık uyku düzenini ayarlamak gerekiyor.bu sabah nolursa olsun erken kalkıp erken yatmam lazım
-
tyt ayt coğrafya deneme hangi yayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
coğrafya kodları
-
zaman çok seri akıyor.tyt gününe kadar tarihten konu dinleyeceğim sanırım
edebiyatta çalışmadığım eser özetleri ve cumhuriyetten 3 grup kaldı.
bitirdiklerimi konu dinleyerek son tekrarı yapıyorum
-
-
zamanın çoğu sosyale gittiği için ayt mat denemelerini 20-20 çözüyorum
zaten toplam 5 adet bs + 1 adet 345 + 3 adet barış çelenk kaldı
-
yıl boyu ilk defa 10 saati gördüm.yumurta kapıya dayanınca istemesen de çalışıyorsun
tarihte ramazan hocadan 9-10 video kaldı
edebiyat bitti.ezberlemem gereken 10 tane falan eser kaldı sadece
3d kurumsalların tyt-ayt mat kısımlarını çözmeye başladım.
sınavdan bir önceki güne geçen yılın 345 tyt provasını saklıyorum
bunu çözüp serüveni noktalayacağım
-
son 10 gün...
-
son 9 gün
fen tekrarlarına yeniden başladım.artık komple tekrarlar ve ayt sosyale yoğunlaşacağım
ayt mat adına
5 adet yektuğ mat deneme + 2 adet barış çelenk + 1 adet 3D tg ayt + 5 adet bilgi sarmal ayt geo deneme çözeceğim
tyt matı da günde 10-15 soru çözerim.bu saatten sonra günlük 60-70 dakika tyt matematiğe vermenin bana kazançtan ziyade zararı olur
vakit ayt vaktidir
-
son 7
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X