Şimdi Ara

26 Kasım Ankara Tigem Buluşması(Buluşma fotoğrafları ilk mesaja eklendi)) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
0
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Pazar ALES var.

tamam 14.00 gibi buluşuruz. alesten sonra gelin.

bir de organizatör arkadaşlara (daha önceki başka ortamlarda organizatörlük yapmış biri olarak) tavsiyem şudur:

daha önceden tanıştığınızı ve kemik bir kitle olduğunuza dair konuşmalar yaptığınızda; sizi tanımayanlar, böyle organizasyonlara katılmamış kişiler yabancılık hissi çekeceklerini düşünürler ve gelmek istemezler.

bu 10 kişinin de büyük çoğunluğu birbirini tanımıyor. böyle düşünen arkadaşlar varsa çekinmeden gelsinler. ben de ilk kez otomobil genel buluşmasına gidiyorum. (çok heyecanlıyım :P)

bizim kemikleşmiş bi kadromuz var ama hiçkimseyi dışlamıyoruz tam tersi çoğalmak için çabalıyoruz kimse gelmiyor ama

• Saat 15 den sonra geleceğim inşallah
  • Kimse için sıkıntı olmayacaksa buluşmayı Cumartesi gününe çekebilir miyiz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Kimse için sıkıntı olmayacaksa buluşmayı Cumartesi gününe çekebilir miyiz arkadaşlar?

O da olur şimdilik benim için.
  • Biraz önce Pazar günü için önüme bir engel çıktı da.
  • Hadi bakalım cumartesi diyin de ben de geleyim; evde temizlik varmış bana rahat yok
  • Evet arkadaşlar, Cumartesi için cevap bekliyorum.
  • quote:

Evet arkadaşlar, Cumartesi için cevap bekliyorum.

cumartesi 9 da son vizem var 10 da biter sonra serbestim. Ama tigem e nasıl gelebilirim bilmiyorum. Ankaray hatları ordan geçmiyor. Yürüsem gazi den oraya kaybolurum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgebro

quote:

cumartesi 9 da son vizem var 10 da biter sonra serbestim. Ama tigem e nasıl gelebilirim bilmiyorum. Ankaray hatları ordan geçmiyor. Yürüsem gazi den oraya kaybolurum :D

AOÇ'ye hangi vasıtalar geliyor bilmiyorum ama İstanbul yolundan geçen vasıtalara binip Çiftlik kavşağında inerseniz Tigemin çok yakınına gelmiş oluyorsunuz.

Oradan sonrasını hallederiz. Arabası olmayan arkadaşları bir şekilde bir yerlerden alırız.
  • Tamam ctesi 3 te gelebilirim ben de. Belki 2 arac geliriz. Toplam 3 kisi. Duruma gore :)
  • quote:

quote:

14.30-15.00 saatleri uygunsa besevler meydandan alirim seni.
  • Haluk abi, cumartesi yapıyoruz. Neredesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

quote:

quote:

14.30-15.00 saatleri uygunsa besevler meydandan alirim seni.

olabilir hocam bana uygun saat 10 dan sonrası. O saatlerde beşevlerde olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar kizmayin ama sinavda habgi bolumleri yapmam gerek bilmiyorum. aleste 3 bolum var diye biliyorum . ben esit agirliktan mezun olup isletme okudum. ales ilede yonetim ile alakali bir yuksek lisansa girecegim. ama hangi 2 li den sorumluum bilmiyorum :(
  • gazi mahallesindeyim zaten. yürüyerek gelirim artık. bir mani çıkmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaslar kizmayin ama sinavda habgi bolumleri yapmam gerek bilmiyorum. aleste 3 bolum var diye biliyorum . ben esit agirliktan mezun olup isletme okudum. ales ilede yonetim ile alakali bir yuksek lisansa girecegim. ama hangi 2 li den sorumluum bilmiyorum :(

Buluşmaya gel söyleriz arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haluk 23 -- 24 Kasım 2011; 22:56:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

arkadaslar kizmayin ama sinavda habgi bolumleri yapmam gerek bilmiyorum. aleste 3 bolum var diye biliyorum . ben esit agirliktan mezun olup isletme okudum. ales ilede yonetim ile alakali bir yuksek lisansa girecegim. ama hangi 2 li den sorumluum bilmiyorum :(

Buluşmaya gel söyleriz arkadaşım.

:)))) abi supersin ya... Hahaha :))

Geliyosun galiba ayrica?
  • quote:

Haluk abi, cumartesi yapıyoruz. Neredesin?

En azından fotoğraf çekmek için uğramaya çalışırım.
  • quote:

quote:

Sevindim Haluk abi. Sen olunc daha bir güzel olur.

• quote:

quote:

quote:

Sevindim Haluk abi. Sen olunc daha bir güzel olur.

Arda üşüyormuş ya.

Yoksa gelmezdim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.