Şimdi Ara

26'' mtb ye 1.5 LASTİK OLURMU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gael

3 model var hangisi tavsiye edersin http://www.decathlon.com.tr/index.php?do=catalog/results&q=Vittoria

birde burda yazan fiyatlar çift lastik fiyatlarımı yoksa tane fiyatlarımı

Randonneaur modelinden kullanıyor bizim gruptakiler. Suan en uzun kullananı 5 bin km kullandı son 3 bin km'sinde hiç patlamadı diye de eklemişti.

Fiyatlar adet fiyatıdır.
  • Bugün bir bisikletçide cts marka 1,5 lastik buldum ve taktım iç lastigi degişmedim.
    Cts zırhlıymış. Zor patlar dedi satan kişi çiftini 50 tl ye aldım.
    Ya ben alışmadım yada eski dişli lastikler daha bi güven hissi veriyor.
    Az biraz bindim şimdi yorum yapmak yanlış olur ama sanki az bi hız farkı oldu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Ocak 2014; 22:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Bugün bir bisikletçide cts marka 1,5 lastik buldum ve taktım iç lastigi degişmedim.

Bu lastiği bende aldım bugün ilerde takacağım. Yorumlarınız neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Bugün bir bisikletçide cts marka 1,5 lastik buldum ve taktım iç lastigi degişmedim.

Bu lastiği bende aldım bugün ilerde takacağım. Yorumlarınız neler?

Tek kelimeyle mtb ye ince teker olmuyor birkere iç lastik katlanıyor takılacaksa min 1.9 takılmalı diye düşünüyorum.
    Ben taktım görüşlerimi yazayım.
    Öncelikle bisiklet daha hızlı oluyor.
    Daha az yoruluyorsunuz
    Kötü yanlarıysa mtb nin görüntüsü iğrenç oluyor. Hakkaten görüntüyü bozuyor.
    Yoltutuşu bozuluyor.
    Konforsuz oluyor en ufak bir çukurda bisiklet çok sarsılıyor.
    Dönüşler sıkıntılı oluyor.

Benim degişme sebebim tekerlerim fabrikasyon hatalıydı bombeleşme vardı. 3 ay yol lastigi taktım baktım olmuyor çıkardım.
    Arkadaş bana continental lastiklerini verdi 2.2 kalınlığında abi teker budur kendi üstündeki salcano 2.2 teker yolda ses yaparken continental sesiz gidiyor ve daha hızlı gidiyor. Ayrıca konforlu teker kendini gösteriyor.

Son söz talkmadıysan iade et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 11 Eylül 2014; 6:11:51 >

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Ben öğrenci değilim ama üniversite bisiklet kulübünde başkan arkadaşa sordum . 1.50 kullanıyor o da. Hatta yazını kopyalayıp yapıştırdım bu yazılanların hiçbirine katılmıyorum dedi kendisi.
    Ben lastiği henüz takmadım ama bana söylediklerin mantıklı geldi bilemiyorum. 1.50 almasam 1.75 alacaktım bilmiyorum çok farkeder mi?
  • bende de covanni marka mtb var.2.0 dişli lastiklerini 1.75 lastik ile değiştirdim.bildiğin akıyor yolda.iç lastikte sıkıntı çıkarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Ben öğrenci değilim ama üniversite bisiklet kulübünde başkan arkadaşa sordum . 1.50 kullanıyor o da. Hatta yazını kopyalayıp yapıştırdım bu yazılanların hiçbirine katılmıyorum dedi kendisi.
    Ben lastiği henüz takmadım ama bana söylediklerin mantıklı geldi bilemiyorum. 1.50 almasam 1.75 alacaktım bilmiyorum çok farkeder mi?

1.75 te olabilir ama 1.5 tavsihe etmem.

• 20x1.75 dış lastiğe 20x1.90 iç lastik taksak uyumlu olur mu? Bir sıkıntı çıkar mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.