Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pozitif iptal edilen konserleri listelemiş ama aralarında Iron Maiden yok şu an.

https://www.facebook.com/pozitifmuzik?fref=ts

Olur da iptal olursa yapacak bir şey yok. 2 bilet almıştım, para iadesi yapılır. Ülkemin şu anki hali Iron Maiden'dan çok daha önemlidir benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 12 Haziran 2013; 16:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Pozitif iptal edilen konserleri listelemiş ama aralarında Iron Maiden yok şu an.

https://www.facebook.com/pozitifmuzik?fref=ts

Olur da iptal olursa yapacak bir şey yok. 2 bilet almıştım, para iadesi yapılır. Ülkemin şu anki hali Iron Maiden'dan çok daha önemlidir benim için.

Hepimiz için öyle de. Hayal kırıklığı oluyor ister istemez.
  • Arkadaşlar organizasyon sektöründe çalışıyorum yıllardır bana gelen bilgi bu şekilde bende teyit etmeye çalışıyorum birkaç yerden daha. Bu konserlerin hepsini Pozitif yapıyor bildiğiniz gibi. Bizim müşterimiz olan firmalardan bir tanesi de bu konserlerin en büyük sponsorlarından -isim veremiyorum-. Onlara pozitiften gelen bilgi bu yönde. Türkiye'de ki gündem sebebi ile şuan Pozitif tüm konserleri iptal etti.

Bunlar dışında Efes One Fest'de iptal oldu bugün açıklandı ya da açıklanacak. Prodigy'de iptal oldu bugün açıklanır ya da açıklanacak. Bana gelen bilgiler bu yönde. Dediğim gibi teyit ettirmeye çalışıyorum.
  • Ben de şimdi konuştum bizimkilerle;

Şimdilik 7 Temmuz'a kadarki büyük konserlerin iptal olduğunu söylediler. Iron Maiden için şu an bir şey demek için erkenmiş ama an itibariyle iptal kararı verilmediği öğrendim.

Bekleyelim bakalım.
  • Ben hala bilet almadım beyler, son güne kadar da almayı düşünmüyorum. Çünkü ortalık çok karışık ne olacağı belli değil konserlerin.
  • İptal olursa cok da yikilmam kendimi gitmemeye hazirlamistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acık hava konserlerı heyecan verıcı ama ufak yerdeydı. k cıftlık pardakı de cok ufakdı ..asıl sımdı muhtesem olucak
  • Ben bilet almıştım. İptal olursa iade ederiz artık napalım. İptal olmazsa da Bursa'dan iki kişi gideceğiz, duyrulur .
  • Güncel olarak takip ediyorum... Babalar bizi bu zor günlerimizde eminim ellerinden geldiğince yalnız bırakmayacaklardır...
  • İnşallah iptal olmaz.
  • Iptal olursa yıkarım Inönüyü vallaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

Iptal olursa yıkarım Inönüyü vallaha.

Kulübün işine gelir hocam valla. Ben de katılırım gerçi senin yanında.
  • haber var mı arkadaşlar?
  • arkadaşlar yarın mersin'e gideceğim . Mersin forumdan bilet alan var mı ? Biletix vardı galiba mersin forumda
  • Bu saatten sonra İnönü'de konser olma ihtimali yok stad diye birşey kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: profesör pato

Bu saatten sonra İnönü'de konser olma ihtimali yok stad diye birşey kalmamış

10 dakika once onunden geçerken yerınde duruyordu, her halde uzaylılar o dakikada ışınlayıp br yere kaçırdı.
  • Yok hocam dışı duruyor sen içini gördün mü şimdi haberlerde gösterdi tribünler yıkılmış durumda

• profesör haklı:

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/51157/23549917/1/iste-besiktas-inonu-stadi-nin-son-hali.aspx
    haberde diyorki 26 temmuzda konser var ondan sonra tamamen yıkacagız.
    beton yıgınları, yıkık catı altında konserde bi baska olur hani.
  • Beyler bugün bir tanıdığım İnönünün yanından geçmiş Trübünleri yıkıyorlarmış.
  • Moloz yığınları arasında bir konser olacak. Her taraf harabe görünümünde. Paschandale çalmazlarsa ayıp ederler. Tam yeri
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.