Şimdi Ara

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!! (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
4
Favori
22.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konser maidena kadar normal maidenda muthis otesi pena kaptim janickten birde onumdeki west ham atkili herife kasten bilekligini atti harris

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

Konser maidena kadar normal maidenda muthis otesi pena kaptim janickten birde onumdeki west ham atkili herife kasten bilekligini atti harris

Sahne önündeydin sanırsam

• Harris hep ayni yere bakiyordu kendimi yirttim bana bakmasi icin ama bir kez goz temasi kurduk adamda aliskanlik olmus hep ayni yerlere bakmak
    Edit: bruce mukemmeldi ama sahnenin ses sistemi berbatti ve milletin bagirmalarindan cok zor duyuluyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 27 Temmuz 2013; 0:50:21 >
  • Seventh Son of A Seventh Son ' ın ikinci partindaki enstrümantel ve görsel kısımı asla unutamayacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride The Lightning -- 27 Temmuz 2013; 0:58:44 >
  • konser güzeldi ya ama beklediğim gibi kalabalık yoktu. aralıksız çaldılar şarkıları iron maiden'ı seviyorum abi fotoları atarlar buraya bende çektiğim videoları koyarım birazdan
  • konser çok iyiydi ya 12 kişilik grupla izleyincede keyif 2 katı arttı . Buradan bütün gruba selamlarımı iletiyorum
  • Konser benim için 1,5 saatlik ciddi bir tartışma ortamı ile başladı. Tribünlerin bır kısmını yıkıp sahneyi öne aldıkları için bizim oturacağımız bölüm normalde sahnenin arka tarafında kalmış. Bu yüzden de bize alternatif yer önerdiler fakat önerdikleri yer de sahneye tam paralel bakıyordu, yani sahnedeki kimse gözükmeyecek bir yerdeydi.

Uzun tartışmalar, bağırışmalar sonucunda 1 saat sonra Pozitif'ten yetkili iki yabancı uyruklu kişi geldi. Onlarla da yaptığımız ciddi tartışmalar sonucunda en sonunda nispeten güzel bir yere oturabilmiş olduk. Normal şartlarda onu da kabul etmeyip para iadesi için uğraşacaktım fakat yanımda eşim de olduğundan ve cidden sinirler yıpranma noktasına geldiği için biraz da kendi istediğim yere oturarak bu durumdan kurtulduk.

Zaten bu süreçte Voodoo Six sahneye çıktı ve indi. Dinleyemedik yani.

Anthrax sanırım 6-7 parça seslendirdi, yaklaşık 45 dakika sahnede kaldı. Bence performansları da, setlistleri de gayet iyiydi. Ama aynı performansı seyirci için söylemek zor. Anthrax gibi bir gruba oradaki insanımızın çok uzak olduğunu gördüm. Gerçi Iron Maiden'da bile muhabbet edenler, farklı havalar takılanlar çoktu.

Iron Maiden'ın da performansını, setlistini ve sahne görselliğini beğendim.

Genel anlamda ses kalitesi çok çok iyi değildi ama zamanında daha kötülerine de şahit olmuştum. Zaten başından sonuna kadar eşlik ettiğim için çok takılmadım açıkçası, benim için yeterli düzeydeydi.

Kısacası benim adıma kötü başlayıp güzel biten bir konser oldu.

26 Temmuz 2013, İnönü Stadyumu / IRON MAIDEN ULAN!!!

• Kucukciftlik halt etmisti yaninda... ben hayatimda bir konserde bu kadar eglendigimi hatitlamiyorum.. dh tayfasi ile cok saglam koptuk... hala etkisindeyim.. cok yasa iron maiden...

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Kucukciftlik halt etmisti yaninda... ben hayatimda bir konserde bu kadar eglendigimi hatitlamiyorum.. dh tayfasi ile cok saglam koptuk... hala etkisindeyim.. cok yasa iron maiden...

• Muhteşemdi benim açımdan.
  • Konser muhtesemdi ancak boyum uzun oldugu icin(188) arkadaki insanlardan inanilmaz derecede kufur yedim neymis efendim goremiyorlarmis

• Harikaydı ama çok çile çektik. Metrekareye 23453523 kişi düşen alanda 7 saat güneş altında bekledik ama değdi mi? Değdi
  • Beyler Bruce konuşma yaptı mı?Yaptıysa neler dedi?
  • sahneyi önden gören bir foto atabilir misiniz ?
  • musakka senin sapığın var haberin olsun nickini bilmiyorum sana bağırmaya çalışıyordu görmüş sanırım tribünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hetfield

Beyler Bruce konuşma yaptı mı?Yaptıysa neler dedi?

Çok izin vermediler. Konserin iptal olduğundan bahsedilmesinden bahsediyordu kiii direk her yer taksim diye başladılar. Keşke lafını bitirseydi. Sonra son sürat şarkıları söyledi ağzına gömülünce lafları. Erkencecik bitti. Bitmeseydi ya, cidden üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

musakka senin sapığın var haberin olsun nickini bilmiyorum sana bağırmaya çalışıyordu görmüş sanırım tribünde

Hadi ya Halbuki en öne yakındım baya, kenara yaklaşsaydı görürdüm muhtemelen.

Ben de şansa @TRojka'yı gördüm, hatta gözümün içine baktı baktı ama farketmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Harris hep ayni yere bakiyordu kendimi yirttim bana bakmasi icin ama bir kez goz temasi kurduk adamda aliskanlik olmus hep ayni yerlere bakmak
    Edit: bruce mukemmeldi ama sahnenin ses sistemi berbatti ve milletin bagirmalarindan cok zor duyuluyordu

Ses sistemi kötüydü onun dışında herşey güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

musakka senin sapığın var haberin olsun nickini bilmiyorum sana bağırmaya çalışıyordu görmüş sanırım tribünde

aynen

biz seni gördük ama sen bizi görmedin haliyle , pankart falan açıcaktık musakka yazıp da kaldı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 27 Temmuz 2013; 1:43:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

hep beraber musakkaaaaaaaaa diye bağırdık abi duymadın napalım

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.