Şimdi Ara

26 Yaşında üniversiteden mezun olmak intiharmıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
8.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lan tıp okuyan ne yapsın adamlar 18 de girse 25 de mezun oluyor bi de uzatsa demek ne olacak
  • intihar etme
    okuduğun bölümü de seviyorsan oku devam et
  • bu ülkede milyonlarca işsiz üniversite mezunu var, onlardan biri olmak istemiyorsan şimdiden ne olursa olsun bir işe gir ve çalışmaya başla.
    para kazanmanın zorluğunu öğren, işçi olmanın ne demek olduğunu öğren ki mezun olduğunda elinde bir tek diploma olmasın.
    88liyim, 3 aydır işsizim ve pazartesi günü yeni işe başlıyorum. mesleğimle alakalı olsada beni köreltebilecek bir iş olabilir, istemiyorda olabilirim ama hayatta her şey istediğimiz gibi gitmiyor ve yapmak zorunda olduğumuz şeyler var, kendimizi ileride iyi hissedebilmek için...
  • 24 yaşında benle aynı sınıfta okuyan arkadaşım var.
  • 26 yaşında mezun olup amerikada bir benzinlikte pompacı olucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben okulu 6 yılda bitirdim 24 yaşındaydım ve oturup adam gibi çalışmıştım 2 kişi bitirdi bizim dönemden
    diğer çoğunluk arkadaşlarım 7-8 de bitirdiler onlar az çalışan tiplerdi
    en son 1 kişi kaldı onun yığınla alttan dersi var hala (2006 girişliyiz)

bu arada bölüm kapatıldı , hala mezun olmayanları mezun etmek için uğraşıyor okul :D eminim evrende bizim okul gibisi yoktur
  • Ben hala kazanmayı deniyorum bu sene kazanırsam min. 26 yaşımda mezun olucam bazı arkadaşlarım 28 yaşında mezun olucak hatta teki 38 yaşında mezun olucak. Şuan 33 yaşında bayan evlenmiş boşanmış.

• Rem0te kullanıcısına yanıt
    Toplum baskısı böyle dusunmeni sağlar.Her gunun son gunun gibi yaşa gelicek planı yap ve kesinlikle okurken boş olma en azından iste çalış tecrüben olsun.Ilerde herkes evlenip ev almak zorunda deģil ama toplumumuzun düşünce yapısı bu.Ölümsüz degiliz hiçbirimiz bu yüzden geç diye birşey yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.