Şimdi Ara

Bitexen 5 BTXN Ödül Düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şehzade881 kullanıcısına yanıt
    Devam ediyor.
    En hızlı kimlik onay aldınız tebrik ederim
    13.05 üye oldunuz 13:30 ödül gelmiş
    Bol kazançlar dilerim

Bitexen 5 BTXN Ödül Düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 21 Ağustos 2022; 20:50:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel

• Herkes bol kazançlar
    7.5 TL den 15 adet ödül veriyor idim
    6.5 düştü 13 adet düştü ödül
    5.55 düştü ödül 11 adet düştü
    4.70 düştü ödül 10 adet düştü
    Şuan 4.7 düştü ödül bu saat den sonra kayıt ve hesabı onay olanlar için ödül referanslarım 10 adet BTXN verilecek.
    Maglesef piyasa düşüyor ve BTXN de ödül veriyor diye fiyat satış baskısı var.
    26.08.2022 saat 11.00 dan itibaren

Şuana kadar 30 kişi ödül gönderim yapıldı. Herkes attım ödülünü.

BitOasisTR ref ile kayıt olanlar için 80 tl iade ediyorum kazanç 190 TL yapıyor.
    Özet
    Kyc onay
    İkametgah
    1751 tl yatırma
    Algo veya xlm alımı ile kazanç 1747 düşüyor.
    Size 120 ödül geliyor
    Bana da aynı size 80 tl iade ediyorum.
    Post linkhttps://forum.donanimhaber.com/aninda-cekilebilir-180tl-bitoasistr-yeni-etkinlik-120-tl-60-tl-ref-odulu--153497762

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 26 Ağustos 2022; 11:1:9 >

• Bitexen hesabı onaylanmayanı hala kişiler varsa şansını denesin veya desteğe mail atınca anında gün içerisinde onaylıyorlar onaylandığı takdirde 20 btnx alacaksınız%50'sini iade edeceğim şu an tanesi 8 TL oldu. Yeni kayıt olanlara da 5 btnx veriyor ona göre referansımdan kayıt olursanız %50'sinde iade edeceğim
    Referansımdan kayıt olanlara da iki buçuk adetin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 18 Eylül 2022; 1:10:43 >

• Referans ile kayıt olup hesabı onay olmayan var ise 20 BTXN veriyor şuan tanesi 9.37. %50 iade

• Ağustos ayında benim referans linkim ile kayıt olup hesabını onaylatmayan varsa mail adresine yazarlarsa çok çabuk çözüyorlar sorunu şimdi onaylatırsanız 20 tane btnx ödül gelecek şu an tanesi 11.40 kuruş.

➖Kampanyaya 1 Eylül öncesi katılıp Kimlik doğrulama belgesi gönderenler; onay sonrası "Müşteri Tanıma Formunu" doldurup 20 BTXN (~240₺) alabilecek.
    ➖1 Eylül sonrası yıl sonuna kadar devam edecek kampanyaya katılanlar ise 5 BTXN Token alabilecekler.
    ➖Kampanya katılım devam ediyor. Katılabilirsiniz;
    5 BTXN %50 iade edilecek.

1 Eylül'den Önce referansımdan kayıt olan kişilere de %50'sini iade edeceğim 10 adet BTXN şuan ki kurdan güncel olacak şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CS GO Pro -- 29 Eylül 2022; 13:12:5 >

• Güncel gelen ödül yarısı iade ediyorum daha önce kyc yapmayanlar var ise onların ödül yarısı iade. Galiba onlar 25 BTXN alacaklar önce den üye oldular diye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.