Şimdi Ara

260 tl klavye tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi 260 tl civarı bir klavye. Büyük zamanım oyun oynayarak geçiyor arkadan aydınlatmalı ve makro tuşları olan güzel bir klavyeye ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

• ben 300TL ye G710+ almanı öneririm Gameekstra dan şu an stokta yok ama yakında gelir o fiyata alabileceğin en iyi klavye kesinlikle Cherry mx Brown kullanıyor sessiz sayılabilecek bir mekanik klavye zaten birçok incelemese mevcut bakabilirsiz
  • gameekstra'yı aradım 1 hafta içerisnde gelecekmiş ürün. Ozone strike pro'yu da deneyebilirsin.
  • Aslında Tt eSPORTS Challenger Pro yada Logitech G510 düşünüyordum. Sizce onlar nasıldır ?
  • Razer blackwindow

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlayip g710+ al bence.
    Ya da g510da alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fubel

Razer blackwindow

Çok ses yapıyor :) Türkiye de stealth versiyonunu nereden alabilirim ? Varmı ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 TL ye klavye önerisi
    3 yıl önce açıldı
    1500 TL mouse öneri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O kadarani bilmiyorum malesef
    Ben sadece tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bavkel B kullanıcısına yanıt
    Türkiyede stealth versiyon yok ancak amazondan felan alırsın onlarda türkçe karakterli olmaz ancak sırf o ses için alanlar var klavyeyi :D bkz: Azelza

ayriyetten g510 felan tavsiye etmem yani ona yakın bir fiyata aynı markanın mekanik klavyesi var sonuçta üstelik Sessiz bence G710+ alman lazım.
  • FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Fiyat ...
    Bende ondan bahsediyorum aslında 40 TL daha biriktir 300tl ye G710+ al gerçekten arasında çok fark var
  • FLowme131 kullanıcısına yanıt
    Nerde varki 300 tl ye ?
    Gameekstra da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bavkel

Başlıktada belirttiğim gibi 260 tl civarı bir klavye. Büyük zamanım oyun oynayarak geçiyor arkadan aydınlatmalı ve makro tuşları olan güzel bir klavyeye ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

Kardeşim ben çok aradım ettim, gerçekten bu işi acayip araştırdım, en son corsair vengeance k70 almaya karar vermiştim, gerçekten çok sağlam klavyeydi ama türkiyede satılmıyodu ve yurt dışından getirene kadar dinim imanım gevreyecekti.

İŞTE O ZAMAN OLDU...

Arkadaşın biri bi anda mesaj attı, hızlıal da gigabyte aivia osmium 250 lira dedi, inanmadım... Çünkü gigabyte aivia osmium corsair vengeance k70 den de iyi bir klavyeydi ve bulabiliceğimi düşünemezdim, her neyse bulur bulmaz aldım bu olaylar bugün oldu benim de sana tavsiyem hızlı aldan gigabyte aivia osmium a bakman, razer blackwidow alacaksan da ultimate 2014 alacaksın o da sana bi 470 liraya patlayacak. Benim sana usta tavsiyem gigabyte aivia osmiumdur.

İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.