Şimdi Ara

2600 xt agp YarDIM ACİL :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 512 mb gddr3 agp ekran kartına sahibim.Ancak istediğim performansı alamıyorum.Bunun nedeni power olabilirmi 300 w asus gerçek değer psu var.Masaüstündeyken 55 C felan oyundayken 70 buluyo. Diğer sistem bileşenleri p4 3.2 ghz box işlemci . 2.5 gb ram ,

• Bir şey daha belirtmek istiyorum ati nin yeni driverları agp versiyonunda sorun çekiyorum :S suan 8.10 agp hot fix var 8.11 felan indiremiyorum.Not suppord denen bir hata veriyor,
  • arkadaşım herşeyi ekran kartına bağlama işlemcin da önemli rol oynuyor. Örneğin berki c2d alsan daha iyi verim alabilirsin. Ayrıca 2600 xt de sen hangi oyunu oynuyorsun counter-strike oynamak istersen ayrı counter-strike:source oynamak istersen ayrı bilmem anlatabilrdimmi?
  • PCI ile AGP güç beslemeleri farklıdır. PCI tabi ki daha iyidir. 2600 serisi kartlar çok eskidi. Bence kesenin ağzını biraz açmanın vakti gelmiş. Yaklaşık 400YTL ile yapman gereken tüm upgrade'i halledebilirsin. O psu çok iyi değil evet ama performans eksikliğinin nedeni ille de ekran kartı olacak değil. 3DMark testlerini yapmanı öneririm.
  • sen ekran kartını çalıştırabiliyorsun bari ben 64 bit işletim sistemin de ekran kartını çalıştıramıyorum hata veriyor.... 64 bit de sorun yaşatıyor ben hala daha işe yarar sürücü bulamadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.