Bildirim
26000 TL Para Nasıl Değerlendirilir? CİDDİ!! (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam yatırım istiyorsan ..
Migros gibi şirketler memleketimde Servis arabası alıyor.. 15-20bin liraya 1 araba alırsın servis arabası ..
Ayda 1300 lira gelirin olur net garanti..
Şöförleri kendileri atıyor,ssk falan kendilier hallediyor.(Bildiğim kadarıyla)
1300 lira aylık gelirle 10 ayda abanın parasını çıkarır yoluna bakarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: uğur4105
quote:
Orijinalden alıntı: srknyln
Merhaba arkadaşlar. Sizlerin tecrube yada bilgilerinize dayanarak 26.000 TL gibi bir parayı nasıl değerlendirebilirim ? Lütfen ciddi fikirler.
BORSA HARİCİ
hocam bende de vardı biraz meblağ gittim sincanda imara yakın yerden 1 dönüm tarla aldım yarın birgün imar geçince fiyatı 5-6 ya katlayacak en iyisi toprak bulabiliyorsan arsa tarla al derim.faiz işine girme bende girmiştim ama hayrını görmüyorsun.....
bulabiliyorsan araştır bulunduğun yerden imara yakın tarla al arsalar pahalı olur.senin 26000 tl bir anda 200000 tl olur. ama dediğim gibi benimki sadece bir fikir ama ben bu fikri uyguladım....
quote:
Orijinalden alıntı: uğur4105
hocam bende de vardı biraz meblağ gittim sincanda imara yakın yerden 1 dönüm tarla aldım yarın birgün imar geçince fiyatı 5-6 ya katlayacak en iyisi toprak bulabiliyorsan arsa tarla al derim.faiz işine girme bende girmiştim ama hayrını görmüyorsun.....
bulabiliyorsan araştır bulunduğun yerden imara yakın tarla al arsalar pahalı olur.senin 26000 tl bir anda 200000 tl olur. ama dediğim gibi benimki sadece bir fikir ama ben bu fikri uyguladım....
Mantıklı geldi ama bu konulara hiç bilgim yok. İmara yakın yada tarla arsa tarzı şeyleri. Aldım diyelim bi şekilde araştırdım vs. Nekadar uzun vade beklemem gerek mesela. Kabaca sene hesabı yapacak olursak?
quote:
Orijinalden alıntı: PyRRhiC
elindeki parayi pesinat yap. uzerine 50-60 bin kredi cek. aylik odemesi 500 tl olacak sekilde taksitlendir. en azindan birkac seneye ev sahibi olursun
Olurda işe girersem yapacağım şey bu :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: semblance
Migros gibi şirketler memleketimde Servis arabası alıyor.. 15-20bin liraya 1 araba alırsın servis arabası ..
1300 lira aylık gelirle 10 ayda abanın parasını çıkarır yoluna bakarsın.
Kardeşim bu işi daha detaylıca nası araştırabilirim ? -
quote:
quote:
Kardeşim bu işi daha detaylıca nası araştırabilirim ?
Hocam ben yapan kişiyle pek samimiyetim yok sadece sohbet esnasında geçti. Abi kardeş başlamışlar ama işte söylediği firmanın adını unuttum..
Tansaş,migros,bizim,real gibi firmalar .. İş yerine gelip anlatmıştı 1 araçla girip 3,4 yılda 20 araç yapmışlar. Kredi falan çekmişlerdi biraz daha çekeceklerdi bilmiyorum sonra ne oldu..
Biraz araştırırsan bulabilirsin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: PAN-TURK
quote:
Orijinalden alıntı: MeaninqLess
Hocam arsa işi. Haram yol olmayan rahat bir iş.
Borsa derdim ama baştan elenmiş. Banko kuponlara basardım ben olsam.(20 tl 20tl...:)
o nası bi zihniyet ve neyin kafası, faiz haram ama iddaa değil galiba
Yok hocam, helalinde haramında değilim ben. Ama borsa olmadığına göre soran arkadaş öyle. 1000 lirayla iddaa ya girerim ben
-
quote:
Merhaba arkadaşlar. Sizlerin tecrube yada bilgilerinize dayanarak 26.000 TL gibi bir parayı nasıl değerlendirebilirim ? Lütfen ciddi fikirler.
BORSA HARİCİ
altın alabilirsin -
quote:
senin matematik hocan kim ? -
valla ben 2 hafta önce aldım aldıktan sonra kentsel dönüşüm bölgesi oldu.3 yıl içinde imar geçiyor toki gelirse en az 5 daire alırım inşallah.tarlayı 24000 tl ye almıştım tapu dahil.sende araştır bak çok karlı toki gelmeyip mütahiitte versem 4-5 dairem garanti.4-5 daireyi satsan ilerde tanesi 150 bin den 600-700 bin tl yapar.ben tercihimi bu yönde kullandım. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
quote:
senin matematik hocan kim ?
Hayati başıbüyük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hayati54
quote:
senin matematik hocan kim ?
Hayati başıbüyük
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X