Bildirim
2600X ISI PROBLEMI YARDIM (2. sayfa)
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam o anakartla onermiyorlar o islemciyi tam performans alinamaz diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Macunu fazla surmuyorsunuz digmi ?
Birde farkli macun surup deneyebilirmisiniz
Fanin tam oturdugundan emin olun
Sırf şu amd sıcaklıklarından dolayı intel i5 8400 aldım fanı kötü ama daha 60 dereceyi geçmedi -
Yukarı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zaman söylüyorum ryzen pişmanlıktır.quote:
Orijinalden alıntı: EfsungerHeisen
Sırf şu amd sıcaklıklarından dolayı intel i5 8400 aldım fanı kötü ama daha 60 dereceyi geçmedi
sıcaklık degerlerınız gayet normal. kafaya takmayınız.
her aida veren ve yorum yapan Pm mutahassızı oldu bu aralar zzzzzzzzzzzz. -
Çok anormal değil değerler . 3.9 ghz yada 4 ghz e elle overclock yaparsanız daha düşük voltaj ve daha düşük sıcaklık ile devam edersiniz .
Hocam dandik soğutucu kullanırsanız tabikide ısınır :) bu devirde artık herkesin sıvı soğutma alması gerekiyor en gelişmiş soğutma teknolojisi o. -
Dostum o işlemci için default voltaj değerleri öyle kafaya takacak bir şey yok. Sıcaklıklar için de ani artışlara takılma ama normal şartlarda stok soğutucuyla 70 dereceyi geçmiyor, sen 80 derece görüyorsan ya hava akımın yetersizdir ya da montajın gevşek olabilir vidaları iyi sıkmanı öneririm. -
Benimde başıma gelmişti.Sorunu şu şekilde çözdüm:
Biostan Advanced bölümünden OC Sayfasını açın- OC Explore Mode = Normal seçin
Core Performance Boost = Disable seçin. -
kardesım stock sogutu dandık degıl pc'den anlamadıgın aşikar. otomatık oc kapattıgımda standart olan 3.6ghz cektıgımde 1.1 voltaj kullanıyorum =) 1.4 nereee 1.1 nere umarım ınsanlara artık konuyla ılgılı bılgınız yoksa yanlıs yonlendırme yapmaktan kacının ıyı gunler. -
yani işlemcini yarım performans çalıştırıyorsun.
Overlock rehberlerini biraz karıştırıp manuel ayarlar yaparsan turbo frekansa daha düşük frekanslara ulaşabilir daha düşük sıcaklıklarda tam performansta kullanabilirsin makinanı. -
Hocam sanki sananda AMD işlemcilerin içinden sıvı soğutma çıkıyormuş gibi konuşuyorsun. Sence Ryzen'lerin stock fanları iyi mi sanıyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirDost9999 -- 28 Aralık 2018; 13:48:42 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X