Şimdi Ara

2600xt 985/1020 2K5 13126 ***GÜNCEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu baktım ama DDR4 için bulamadım bir türlü. DDR3 için var ama .

Ya bi ara sen makro fotolarını çekicektin kartın ne oldu ? Murat hocam bakıcaktı herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: talhagercek

Yahu baktım ama DDR4 için bulamadım bir türlü. DDR3 için var ama .

Ya bi ara sen makro fotolarını çekicektin kartın ne oldu ? Murat hocam bakıcaktı herhalde

ona gerek kalmadan bulduk ya işte rus sitesinde, yoksa adamlar bizi mi yiyo.
    bak bişe diycem şimdi o senin programla gpu 940mhz de filan sorunsuz çalışıyor 3d testinde
    riva tunerda ramleri 1305*2 ye kadar çektim test yaptım yine sorunsuz çalıştı fakat gel gör ki, ikisini aynı anda yüksek mhz de tutamıyorum

• Aynı olay benim başımada gelmişti maalesef çözümünü bulamadım (bu arada msn gibi oldu sanki burası kitlmezlerse iyidir)
  • Burdan programcı amcalara abilere kardeşlere sesleniyorum, şu riva tunerın ram oc bölümü ile amdoc bilmem ne programının gpu oc bölümünü birleştirim rivamd diye bi program yapsınlar lütfen
  • Talha tebrikler güzel skor almışsın... Şuan Tr rekoru sende herhalde 975 gpu ile

2600xt alacağım arkadaşla bayadır konuşamadık inş bi sorun olmaz da yarın alırım... O zaman kapışırız

Ama benim ramler 1400 geliyo nası geçcez seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Talha tebrikler güzel skor almışsın... Şuan Tr rekoru sende herhalde 975 gpu ile

2600xt alacağım arkadaşla bayadır konuşamadık inş bi sorun olmaz da yarın alırım... O zaman kapışırız

Ama benim ramler 1400 geliyo nası geçcez seni

Teşekkürkler Erdem...

İnşallah bi sorun çıkmaz da alırsın kartı sağsalim.

Beklemedeyim seni Valla benim ramler 1.0ns bakarsın iyi çıkar seninki de.

• Arkadaşlar 3dm06 için yamada yukledim fakat yinede invalid bitmap file format şeklinde hata verip açmıyor.
  • Bu gece Arkadaşım Yavuz'un (Conqurues) sistemi ile bir deneme yaptık kısaca parçlarımız;

Intel E6600 3.78Ghz İşlemci (420x9)
    Asus Commando P965
    G-Skill 2Gb (1x1) 800Mhz Bellek
    Palit 2600xt Sonic 256Mb DDR3 985(işlemci) - 1020(bellek) (Grafik işlemci kalem ile modlandı)
    Fsp BlueStorm 500W

3DMark Score 13126 3DMarks

Game Tests

GT1 - Return To Proxycon 58.2 fps

GT2 - Firefly Forest 39.1 fps

GT3 - Canyon Flight 63.6 fps

Futuremark linki

http://service.futuremark.com/orb/projectdetails.jsp?projectType=12&projectId=3791441

Kartın sadece işlemcisinde mod var. Belleklerine mod bulamadım daha

Bu arada kendi bilgisayarımdaki driver 7.11 Beta (Crysis Hotfix olarak çıkmıştı galiba)

Yavuz'un bilgisayarındaki driver 7.10'du. Vakit darlığından driver ile uğraşamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 16 Aralık 2007; 3:13:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: talhagercek

Aslında tekrardan bir takım çıksa Türkiye olarak çok güzel olur hepimiz gireriz

Yeni türk takımı zaten mevcut: EXTREME OVERCLOCK TEAM TR katılmak isteyen herkes girebilir. hiickimse de takımda.

Not: hwbot da üyeligi bulunmayanlar üye olup takım seçiminde : ( EXTREME OVERCLOCK TEAM TR ) takımını seçip üye olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 16 Aralık 2007; 9:50:39 >
  • Allahtan belleklere dokunmamışsın
  • cidden bellekleri de bi elleseydin keşke... 1300 görürdü heral ?
  • BU KARTLA 1001MHZ GPU YAPAN YOKMU ARKADAŞLAR BEN YAPTIMM GAYETTE STABİL OYUNLARDA UÇTU
  • RAMLARIDA 1370 MHZ DAYANDIRDIM SORUNSUZ KULLANIYORUM YALNIZ 3DMARK06 DA PEK İYİ ÇIKMADI ANCAK OYUNLARDA %50 FERFORMANS ALDIM NERDEYSE
  • @mami23

2006 testinde stabil olmayan 1001 mhz gpu nası oyunlarda stabil oluyor anlayamadım... ?
  • quote:

@mami23

2006 testinde stabil olmayan 1001 mhz gpu nası oyunlarda stabil oluyor anlayamadım... ?

evet ona bende çok şaşırdım oyunlarda fulll aa açık şekilde ve 12080*1024 çözünürlükte extra detailde cod4 full ayarlarda sorunsuz akıcı stabil rahat oynadım hatta inanmayanlara da video ss koyarım gel gelelim 3dmark06 da puan almıyor
  • Crysis deneme imkanınız varmı ?
  • setup var kurayım gece yazarım sonuçları
  • Bellekleride şoyle bi karalasak fena olma hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 17 Aralık 2007; 3:46:29 >
  • Talha gpu daha gitmiyomu ? Yoksa zula mı yaptın skorları
  • quote:

Talha gpu daha gitmiyomu ? Yoksa zula mı yaptın skorları

Yok zula yapmadı ben yanındaydım :D Son ramlerle gpu yada biras dokunduk ama ilk testi geçti bayada bi sevinmiştik iyi gidiyodu ama ikinci testte patladı:D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.